Παραιτήθηκε ο πρόεδρος στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης

Σε έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, παραιτήθηκε από τη θέση του ο Πρόεδρος της Ένωσης. Νέος Πρόεδρος της Ένωσης αναδείχθηκε ο μέχρι πρότινος Α’ Αντιπρόεδρος, τη θέση του οποίου ανέλαβε ο απερχόμενος Πρόεδρος.

Μετά από 7 χρόνια στη θέση του Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, σήμερα παραιτήθηκα των καθηκόντων μου και ανέλαβα τη θέση του Αντιπροέδρου.

Νέος Πρόεδρος της Ένωσης είναι ο φίλος μου και συναγωνιστής κ. Θεόδωρος ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ. Ο Θοδωρής είναι ένας νέος, ανεξάρτητος και δίκαιος άνθρωπος, ο οποίος είμαι σίγουρος ότι θα δώσει πνοή ανανέωσης στο Σωματείο.
Ήμουν και είμαι πάντοτε υπέρμαχος των αλλαγών και των νέων προσώπων. Σήμερα η Ένωση της Θεσσαλονίκης κάνει την αρχή για αυτή την αλλαγή που χρόνια περιμένουμε αλλά δεν ήρθε ακόμα. Η ΑΣΠΑ, η παράταξή μας δημιουργήθηκε το 2010 και μετά από έξι χρόνια ανανεώνεται για να αντεπεξέλθει στις νέες απαιτήσεις των καιρών και των συναδέλφων. Είμαι βέβαιος ότι οι συνάδελφοι της Θεσσαλονίκης που αναδεικνύουν την ΑΣΠΑ πρώτη παράταξη από τη στιγμή που δημιουργήθηκε, θα συνεχίσουν να την έχουν πρώτη στις καρδιές τους. Γιατί η νέα ΑΣΠΑ δεν αλλάζει τίποτα από τις αξίες που πρεσβεύει αλλά ενισχύεται από νέες ιδέες που βασίζονται όπως πάντα στο κοινό καλό και την προσφορά στο συνάδελφο.
Επειδή όμως το συνδικαλιστικό κίνημα είναι πολύπλευρο και οι ανάγκες δεν εξαντλούνται σε τοπικό επίπεδο, δηλώνω παρών σε όλες τις εξελίξεις και θα συνεχίσω τον αγώνα μου, όπως κάνω χρόνια τώρα.
Τέλος, η κίνησή μου έχει και συμβολικό χαρακτήρα, για όλους τους συναγωνιστές που δεν έχουν το σθένος να αντιτάξουν το ανάστημά τους στη λιμνάζουσα κατάσταση του συνδικαλισμού. Πρέπει όλοι να απαντήσουμε στις παθογένειες του συνδικαλιστικού μας κινήματος και όσους έχουν ως μοναδικό σκοπό την φίμωση κάθε αντίθετης φωνής”.

________

ΠΑΔΙΩΤΗΣ*Δημήτρης Παδιώτης, τ.Προεδρος Ενωσης Αστυνομικών ΘΣΝ