Πάτρα: Καθηγητής ετών59, διατηρούσε σχέση με15άχρονη μαθήτριά του.

Διατηρούσε ερωτική σχέση με ανήλικη. Ο 59άχρονος καθηγητής Φυσικής διώκεται με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλικου, σε βάρος 15άχρονης μαθήτριάς του, στην Πάτρα.

Ύστερα από καταγγελία στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκάλεσε την έρευνα, σύμφωνα με την οποία ο 59χρονος ασελγούσε σε ανήλικα τα οποία οδηγούσε στο σπίτι του, ενώ διατηρούσε φωτογραφικό και βιντεοληπτικό αρχειακό υλικό. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 59χρονος διατηρούσε επίσης, σεξουαλική σχέση με 15χρονη μαθήτριά του.

Με Εισαγγελική παραγγελία κλιμάκιο αστυνομικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και παρουσία δικαστικού λειτουργού, πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του 59χρονου, κατά την οποία κατασχέθηκε πλήθος φωτογραφιών της ανήλικης, οι οποίες δεν αποτελούν υλικό πορνογραφίας ανηλίκων. Επίσης κατασχέθηκαν: Δύο σκληροί δίσκοι, τρία κινητά τηλέφωνα, μία μονάδα αποθήκευσης USB και δύο κάρτες αποθήκευσης.

Κατά τον έλεγχο στα ηλεκτρονικά αρχεία του 59άχρονου καθηγητή Φυσικής, περίπου 350 μηνύματα ερωτικού περιεχομένου που είχε ανταλλάξει με την 15χρονη μαθήτριά του, εντοπισθηκαν στο κινητό του τηλέφωνο.
Τα ψηφιακά πειστήρια που κατασχέθηκαν, εστάλησαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για τις απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις.

Από την εξερεύνηση των ψηφιακών πειστηρίων δεν εντοπίσθηκε υλικό πορνογραφίας ανηλίκων. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 59χρονο, υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών.