Ν.Μαζιώτης, "θεωρώ αναφαίρετο δικαίωμα μου να πυροβολήσω τους διώκτες μου, τους αστυνομικούς".

Απειλές εξαπολυει και επανέρχεται μεσα απο το Σωφρονιστικο Κατάστημα Διαβατών όπου κρατείται, με επιστολή του στον διαδικτυακό ιστότοπο διακίνησης ελέυθερων ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου, ο καταδικος τρομοκρατης, Νίκος Μαζιώτης. Σε επιφυλακη το Αντιτρομοκρατικό επιτελείο γαι επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα.

“Σε έναν πόλεμο οι αντιμαχόμενοι θεωρούν δικαίωμα τους να πυροβολούν τον αντίπαλό τους, έτσι κι εγώ θεωρώ αναφαίρετο δικαίωμα μου να πυροβολήσω τους διώκτες μου, τους αστυνομικούς που είναι υπηρέτες των πλουσίων, προασπίζοντας έτσι την ελευθερία μου”, απειλεί, ο καταδικος τρομοκράτης Ν. Μαζιώτης.
«Ξεκαθαρίζω εδώ ότι ως μέλος της ένοπλης αναρχικής οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας, ως αντάρτης που αγωνίζεται για (..) γνώριζα ότι το ενδεχόμενο να τραυματιστώ ή να σκοτωθώ σε μια ένοπλη συμπλοκή με τα σκυλιά του κράτους ήταν πιθανό” αποτυπώνεται στο κείμενο του κατάδικου τρομοκράτη.

image

Με απειλές κατά Αστυνομικών, αναφορά στον Κοινοβουλευτικο εκπρόσωπο τον Πρωθυπουργό και τοτο Υπουργούς Δικαιοσύνης και Δημοσιας Τάξης, χωρίς να παραλείπει τις απειλές κατά του ιατρικού προσωπικού του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός, και των Σωφρονιστικοων Υπαλλήλων, ο καταδικος τρομοκρατης Νίκος Μαζιώτης, σύμφωνα με τους Αναλυτές του Αντιτρομοκρατικού επιτελείου, επιχειρεί να “κατευθύνει” και να “κρατήσει τη συνοχή του χώρου” αναφέρουν.

Για άλλη μια φορά, αναφερεται στις φυλακές τύπου Γ ”
Από την στιγμή που με μετέφεραν στα Διαβατά, εδώ και τρεις μήνες έχω κάνει αίτηση μεταγωγής στον Κορυδαλλό για να έχω πληρέστερη κι αμεσότερη περίθαλψη. Το Υπουργείο Δικαιοσύνης και η Κεντρική Επιτροπή Μεταγωγών σκοπίμως κωλυσιεργούν να μου απαντήσουν με προφανή σκοπό να ροκανίσουν τον χρόνο έτσι ώστε όταν ετοιμαστεί η πτέρυγα των φυλακών τύπου Γ στον Δομοκό που προορίζεται πρωτίστως για τα μέλη των ένοπλων επαναστατικών οργανώσεων, να με μεταφέρουν εκεί. (..)
Οι φυλακές τύπου Γ, οι αλλαγές στον ποινικό κώδικα και στην ποινική δικονομία όσο αφορά την ένοπλη επαναστατική δράση, αποσκοπούν να σπάσουν τα μέλη των οργανώσεων αντάρτικου να τους αποδομήσουν ως πολιτικά πρόσωπα, ενώ οι αλλαγές στην ποινική δικονομία αποσκοπούν να αποδομήσουν τον χαρακτήρα των πολιτικών δικών, τον πολιτικό χαρακτήρα των δικών των ένοπλων επαναστατικών οργανώσεων. image

Στις φυλακές τύπου Γ θα αποπειραθούν να περιορίσουν πολλά από όσα ισχύουν στις υπόλοιπες φυλακές. Περιορισμό της τηλεφωνικής επικοινωνίας, περιορισμό της αλληλογραφίας και των πραγμάτων που μπορούν οι κρατούμενοι να λαβαίνουν όπως πολιτικό υλικό, βιβλία, περιορισμό στα επισκεπτήρια, στην ενημέρωση και όλα αυτά με σκοπό την πλήρη απομόνωση των κρατουμένων και πάντα φυσικά με την επίκληση της ασφάλειας” αναφέρει στο κειμενο μανιφέστο.
Και καταλήγει «Ας μην έχουν αυταπάτες. Να είναι σίγουροι ότι τίποτα δεν θα με λυγίσει. Μέσα στην φυλακή εξακολουθώ να είμαι μέλος του Επαναστατικού Αγώνα, διατηρώ ζωντανή την πολιτική μου υπόσταση ως μέλος του Επαναστατικού Αγώνα, συνεχίζω να εκφέρω τον λόγο της οργάνωσης που καλεί τον λαό σε ένοπλο αγώνα για την κοινωνική επανάσταση και θα συνεχίσω να το κάνω αυτό με οποιοδήποτε αντίτιμο”.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport