ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ- ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Συλλήψεις για 7 άτομα από τις προσαγωγές μελών της Χρυσής Αυγής.

Σε συλλήψεις μετατραπηκαν επτά από τις 27 προσαγωγές από Αστυνομικό έλεγχο σε πούλμαν στο οποίο επέβαιναν μέλη και Βουλευτές της Χρυσής Αυγής με προορισμό το  Μελιγαλά Μεσσηνίας ενόψει των εκδηλώσεων στην Πηγαδα.

Από νωρίς Αστυνομικοί στα πλαισια προληπτικων ελέγχων  για την αποτροπη τυχών επεισοδίων, οπως ειχαν σημειωθει στο παρελθόν, στις εκδηλώσεις του Μελιγαλά
πραγματοποίησαν 27 προσαγωγές σε πούλμαν το οποίο είχε εκμισθώσει  η Χρυσή Αυγή .
Από τον έλεγχο προσήχθησαν 27 άτομα, επτά από αυτές μετατράπηκαν τελικά σε συλλήψεις, τα άτομα συνόδευαν τους δύο Βουλευτές της Χρυσής Αυγής Πολύβιο Ζησιμόπουλο, και Κώστα Μπαρμπαρούση.
Σε βαρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία -τέσσερις αφορούν σε παράνομη κατοχή ασυρμάτου ενώ τρεις παραπέμπονται για απείθεια, μεταξύ των οποίων και ο Βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κώστας Μπαρμπαρούση. Μεταξυ των συλληφθέντων και το μέλος της Χρυσής Αυγής, ο οποίος είχε δεχθεί τα δολοφονικά πυρά των εκτελεστών, έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στον Ν.Ηράκλειο (01/11 2013) χωρίς να τραυματισθεί, κατά την οποία είχαν εκτελεστεί ο Γ.Φουντούλης, και Μ.Καλεπώνης, ενώ είχε τραυματισθει βαρυτατα ο Αλ.Γέροντας.
Με εντολή Εισαγγελέα οι συλληφθέντες, αφέθηκαν ελεύθεροι.
Στο μνημόσυνο στην Πηγαδα Μελιγαλά, παραβρέθηκαν περίπου 300 άτομα, εμω απαγορευτηκε η προσβασηβστο χωρο των εκδηλωσεων σε οσους εφεραν  διακριτικά της Χρυσής Αυγής.
Οι Αστυνομικές Δυνάμεις είχαν εμφανη παρουσία από νωρις στο χώρο της εκδήλωσης, ενω δεν επέτρεπαν σε οργανωμένες ομάδες και λεωφορεία να προσεγγίσουν το χώρο, επιτρέποντας την πρόσβαση μόνο σε μεμονωμένους πολίτες.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport