Μεγαρα: Τρεις νέες εστίες πυρκαγιάς στο Κουμίντρι- Τραυματίστηκε Αξιωματικοί του Ναυτικού

Τρεις νέες εστιας πυρκαγιάς ξέσπασαν  στην περιοχή Κουμίντρι.  Κινδυνευσε Αξιωματικός του Ναυτικού ο οποίος συμμετείχε στις επιχειρήσεις κατάσβεσης της φωτιάς.

image

Συνεχίζουν σήμερα (16/06), οι εκδήλωση εστιών φωτιάς στην ευρύτερη περιοχή των Μεγάρων καθώς τρεις νέες πυρκαγιές ξέσπασαν στην περιοχή Κουμίντρι.
Κατά τις επιχειρήσεις κατάσβεσης των εστιών (15/06), Αξιωματικός του Ναυτικού ο οποίος συμμετείχε  ως ενίσχυση στην πυρόσβεση από κλιμάκια  της Π/Υ εγκλωβίστηκε στις φλόγες και στην προσπάθεια του να διαφύγει έπεσε στην κατηφορική πλαγιά με αποτέλεσμα να τραυματισθεί έχοντας υποστεί κάταγμα κάτω άκρου. Πληρώματα της Π/Υ που επιχειρούσαν στο σημείο τον εντόπισαν και τον μετέφεραν στο ασθενοφόρο.
Εν τω μεταξύ, σε ύφεση βρίσκονται οι πυρκαγιές που ξέσπασαν το πρωί της Τρίτης (14/06) στο πεδίο βολής στις Άκρες. Υπο έλεγχο τέθηκε  (15/06) εστία φωτιάς που ξέσπασε στις περιοχές Κανδηλίου και Παλαιοχωρίου-Παλαιοκούνδουρων. Ωστόσο στην περιοχή παραμένουν δυνάμεις της ΠΥ και συνεχίζονται οι ρίψεις νερού από αέρος.
Για τη φωτιά που ξέσπασε στο πεδίο βολής, είχε συλληφθεί κατηγορούμενος για εμπρησμό, 52άχρονος μελισσοκόμος, ο οπιος φερεται να παραδέχτηκε στην κατάθεσή του, πως άναψε φωτιά για να κάψει κάποια ξερά χόρτα και η φωτιά ξέφυγε.

image
Το σημείο απ' όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά στο πεδίο βολής.

*MegaraTv