Λυκαβηττός: “Συμβόλαιο” σε βάρος του κομμωτή Πάνου Καλλίτση. Τον πυροβολησαν έξω από το σπίτι του (ΦΩΤΟ)

Στο Γ.Γεννηματάς μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματίας ύστερα από ένοπλη επίθεση που δέχθηκε ο κομμωτής Πάνος Καλλίτσης.

image

Επίθεση έξω από το σπίτι του, στη συμβολή των οδών Παλιγγενεσίας και Λιβάνη στον Περιφερειακό Λυκαβηττού, στα Εξάρχεια, δέχτηκε το βράδυ του Σαββάτου (30/01-21.15) ο κομμωτής γνωστός στους κοσμικούς κύκλους, Πάνος Καλλίτσης ενώ επέστρεφε σπίτι του με τη σύζυγο του ατζέντη  καλλιτεχνών Έλενα Χριστοπούλου . Σύμφωνα με πληροφορίες- μένει να αποδειχθεί από τις καταθέσεις των εμπλεκομένων στην υπόθεση- η σύζυγός του Πάνου Καλλίτση και ο φίλος τους Θεοχάρης Ιωαννίδης είχαν προηγηθεί στο σπίτι του ζευγαριού. Στη γειτονιά άκουσαν τους πυροβολισμούς και στη συνέχεια η σύζυγος και φίλος του ζευγαριού, εντόπισαν αιμόφυρτο τον Πανο Καλλίτση. Οι Αστυνομικοί έχουν ζητήσει και παραλάβει βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες στην περιοχή του Λυκαβηττού το οποίο θα εξετάσουν για όσα έχουν καταγράψει από την ένοπλη επίθεση σε βάρος του Πάνου Καλλίτση.

image

Η Ασφάλεια περισυνέλεξε από το χώρο πέντε κάλυκες ενώ η Έλενα Χριστοπούλου, φέρεται να έχει περιγράψει στους Αστυνομικούς, ότι “ενώ επέστρεψαν με το σύζυγό της, με το αυτοκίνητό τους (VW) και μπήκαν στο υπόγειο γκαράζ. Δύο ένοπλοι που ήταν “κρυμμένοι” στο χώρο, πυροβόλησαν και τραυμάτισαν τον Πάνο Καλλίτση και διέφυγαν από το σημείο”.
image

Άμεσα μετέφεραν τον τραυματία στο Γ.Γεννηματάς, όπου διαπιστώθηκε κατά την εξέταση, οτι φέρει τραύματα στον θώρακα και στα πόδια, και εισήχθη άμεσα στο χειρουργείο. Στη συνέχεια κι εκτός κινδύνου, μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Σωτηρία.
Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής, ενώ εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα με τα προανακριτικά στοιχεία να παραπέμπουν σε “συμβόλαιο” στο όνομα του κοσμικού κομμωτή.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport