Κως: Μήνυση κατά του Πάνου Καμμένου, από τον Αστυνομικό σε βάρος του οποίου είχε καταφερθεί με δημόσια δήλωσή του

Μήνυση και αγωγή υπέβαλλε ο συνήγορος του Αστυνομικού από την Κω, στα όσα ισχυρίστηκε σε βάρος του ο υπουργός Αμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πανος Καμμένος, αποδίδοντάς του -σε δημόσιες δηλώσεις του-, ευθύνη ως υποκινητή επεισοδίων, το περασμένο καλοκαίρι, στο νησί.

kws_kammenos

Κατά τη μετάβαση του Υπουργού Εθνικής Αμυνας, στο νησί της Κω, τον περασμένο Αυγουστο (21/08) είχε δεχθεί επίθεση, από ομάδα περίπου πενήντα ατόμων οι οποίοι βρέθηκαν στο χώρο του λιμανιού, κατά την άφιξή του. Όπως είχε καταγραφεί σε ερασιτεχνικό βίντεο το οποίο δημοσιοποίησε το kosnews24.gr κάτοικοι του νησιού, είχαν επιτεθεί κατά του Υπουργού Πάνου Καμένου, εκφράζοντας την έντονη αντίδρασή τους, για τους λαθρομετανάστες οι οποίοι είχαν κατακλύσει την Κω.

Οι Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Δωδ/σου με ανακοινώσεις τους, είχαν γνωστοποιήσει την απόφασή τους, για την απόλυτη στήριξη του συναδέφου τους. Ο συνήγορος υπεράσπισης του Αστυνομικού, δικηγόρος Κωνσταντίνος Ασλάνης, με δημόσια δήλωσή του, είχε καλέσει σε εξώδικη ηθική αποκατάσταση του εντολέα του, χωρίς ικανοποίηση.

Στο πλαίσιο του τριμήνου, όπως ορίζει ο Νόμος, ο συνήγορος του Αστυνομικού, με αγωγή που κατέθεσε στο Ειδηνοδικείο του νησιού, διεκδικεί χρηματική αποζημίωση ύψους €19.950 με επιφύλαξη παραστασης πολιτικής αγωγής, για την ηθική βλάβη που υπέστη ο πελάτης του, ενώ σε μήνυση την οποία υπέβαλλε στην Εισαγγελία της Κω, αξιώνει την άσκηση δίωξης σε βάρος του Υπουργού για συκοφαντική δυσφήμιση.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport