Κιλκίς, Νέα Καβάλα: Έγκλειστος στο Κέντρο Κράτησης μαχαίρωσε Αστυνομίκο

Με τραύμα από μαχαίρι, υστερα από επίθεση που δέχθηκε, από έγκλειστο στο Κέντρο Κράτησης, Αστυνομικός τραυματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.KILKIS-NEA_KABALA

Στο Κέντρο Κράτησης στη Νέα Καβάλα Κιλκίς, εγκλειστος – τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά, ως προς την εθνικότητα του- υπό αδιευκρίνηστες -μέχρι στιγμής- συνθήκες, επιτέθηκε σε Αστυνομικό- υπηρετεί σε υπηρεσία της Πελλοπονήσου- ο οποίος συμμετείχε ως ενισχυτική στη φύλαξη του χώρου (24/06-18.00) .

Συμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από Αστυνομικές πηγές- επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει, μέχρι στιγμής- ο εγκλειστος αλλοδαπός, επιτέθηκε με αυτοσχέδιο μαχάιρι με πρόθεση να καταφέρει τραύμα στο λαιμό του Αστυνομικού. Κατά τη συμπλοκή ο Αστυνομικός- συμφωνα με πληροφορίες- κατάφερε να απωθήσει την κίνηση του αλλοδαπού, ωστόσο με το μαχαίρι ο αλλοδαπός, τον τραυμάτισε στο σαγώνι.

Αιμόφυρτο οι συνάδελφοί του Αστυνομικού, τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο. Οι γιατροί προχώρησαν σε συρραφή του τραύματος- ράμματα – στο σαγώνι, και έλαβε εξιτήριο.

Ο δράστης της επίθεσης συνελήφθη, από την Αστυνομική δύναμη που επιτηρεί το χώρο του Κέντρου Κράτησης.