ΚΑΡΔΙΤΣΑ: Έσφαξε τη μητέρα του και ενημέρωσε τους συγγενείς τους

Έσφαξε την υπέργηρη μητέρα του και αιματοβαμμένος ανακοίνωσε την πράξη του στους συγγενείς τους, πριν την αλλαγή του νέου χρονου. Ο δράστης συνελήφθη μετά την πράξη του ενώ επιχειρούσε να διαφύγει.

Δράστης 37χρονος ο οποίος σύμφωνα με Αστυνομικέςπηγές, αντιμετώπιζε χρόνια ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευτεί κατ’επανάληψη στο παρελθόν σε ψυχιατρικές κλινικές. Αστυνομκοί της Ασφάλειας, συνέλαβαν τον 37χρονο ενώ έβγαινε από την πολυκατοικία που διέμεναν μαζί με την υπέργηρη μητέρα του.
Ήταν σχεδόν δύο ώρες πριν τα μεσάνυχτα (31/12-22.00) και στο διαμέρισμα της οδού Ομήρου στην Καρδίτσα βρισκόταν μητέρα και γιος.

Υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο 37χρονος αποκεφαλισε με κουζινομάχαιρο την 83χρονη μητέρα του. Στη συνέχεια αιματοβαμμένος μετέβη στο σπίτι της ξαδέρφης του, και κοινοποίησε την πράξη του. Στο κρεβάτι του υπνοδωματίου εντόπισαν τη σορό της 83χρονης όταν ανέβηκαν στο διαμέρισμα τους οι συγγενείς και ειδοποίησαν άμεσα το Τμήμα Ασφαλείας Καρδίτσας.

Από την εξερεύνηση στο σπίτι εντοπίστηκε και κατασχέθηκε το μαχαίρι, το οποίο μεταφέρθηκε ως πειστήριο στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Ο 37χρονος με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport