ΘΣΝ: Ασφυκτικός θάνατος γυναίκας σε φέρετρο, μετά την κηδεία της.

Μακάβρια ιστορία στην Περαία Θεσσαλονίκης, αποκαλύπτουν οι καταγγελίες συγγενών 45χρονης. Η γυναίκα πέθανε σε Ιατρικο Κέντρο της πολης, κηδεύτηκε, ωστόσο μετά την ταφή της καταγγέλλουν συγγενείς επανήλθε στη ζωή, και ζητούσε βοήθεια από τον τάφο της.

Σύμφωνα με την Εισαγγελική παραγγελία, το απόγευμα της Πέμπτης(25/09) προς τις Αστυνομικές Αρχές στη Θεσσαλονίκη, διερευνάται η καταγγελία οικογένειας 45χρονης γυναίκας, η οποία φερεται να κηδεύτηκε ζωντανή στο νεκροταφείο της Περαίας.
Όπως υποστηρίζουν συγγενείς της, η γυναίκα κατέληξε κατά τη νοσηλεία της σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της πόλης, σύμφωνα με την ενημέρωση που έλαβαν απο τους γιατρούς. Πραγματοποιήθηκε η κηδεία της (25/09-18.30) στο νεκροταφείο της Περαίας, αλλά πέθανε από.. ασφυξία μέσα στο φέρετρο, λίγη ώρα μετά την ταφή της, σύμφωνα με την καταγγελία της οικογένειας.
Όπως διαπιστώθηκε από την Αστυνομική έρευνα, μετα την ολοκλήρωση της τελετής, κι ενώ αποχώρησαν οι συγγενείς από το νεκροταφείο, υπάλληλος χώρου και δύο επισκέπτες, ενημέρωσαν οτι άκουσαν μια γυναικεία φωνή να καλεί σε βοήθεια, μέσα από τα έγκατα της γης! image

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία ενώ παράλληλα ξεκίνησε η διαδικασία εκταφής της 45 χρονης. Γιατρος η οπιια κληθηκε στο χώρο διαπίστωσε νευρική ακαμψία στη σορο, και όπως εξήγησε δε θα μπόρου να έχει ταφεί ζωντανή. Απο τη νέα ιατροδικαστικη εξέταση στη σορό, αναμένεται να διαπιστωθεί αν η 45χρονη.. πέθανε μετα το θανατο της, από ασφυξία μέσα στο φέρετρο της κηδείας της όπως καταγγέλλει η οικογένεια.
Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Εισαγγελία Θεσσαλονίκης, ενώ ο σύζυγος της 45χρονης προτίθενται να κινηθεί νομικά κατά του ιατρικονοσηλευτικου προσωπικού του ιατρικού κέντρου και κατά παντός υπευθύνου.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport