ΘΣΝ: Ανάληψη ευθύνης εμπρησμού στο σπίτι του πρ. Αστυνομικών Υπαλλήλων

Ανυπόγραφο κείμενο ανάληψης ευθύνης, για εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι συνδικαλιστή της Αστυνομίας κοινοποίησαν σε διαδικτυακό ιστότοπο διακίνησης ελέυθερων ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου οι δράστες.

Η εμπρηστική επίθεση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής (23/11) με τους δράστες να έχουν πυροδοτήσει γκαζάκια στο σπίτι του Δημήτρη Παδιώτη, στα Κάστρα Θεσσαλονίκης, προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων.
“Όσο και αν η συνδικαλιστική πτέρυγα των μπάτσων θέλει να δείξει ένα πιο ανθρώπινο προφίλ σε σχέση με τα υπόλοιπα γουρούνια, είναι ξεκάθαρο οτι η κύρια ασχολία τους είναι οι “αγώνες” για την βελτίωση των συνθηκων εργασίας τους. Δηλάδη η ευκολότερη, πιο ξεκουραστη και ασφαλέστερη καταστόλη των αγωνιζόμενων” αναφέρουν στον αιτιολογικό τους ισχυρισμό,  οι δράστες της εμπρηστικής επίθεσης. 
Σε άλλο σημείο του παραληρηματικού ισχυρισμού τους, οι συντάκτες του κειμένου, απειλούν ευθέως το ένστολο προσωπικό,  και αναφέρουν “οι αγωνίστες-επαναστάτες πάντα θα φροντίζουν να τους επιστρέφεται ένα ποσοστό της βιας που ασκούν καθημερινά(όσο μεγαλύτερο,τόσο καλύτερα) είτε κάποιοι θέλουν να λέγονται αριστεροί μπάτσοι, είτε συνδικαλιστές, είτε φασίστες”.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport