ΘΕΣΣΑΛΙΑ: Εξάρθρωση δύο "καρτελ". Διακινούσαν ναρκωτικά σε Θεσσαλία και Αττική.

Σε συντονισμένες επιχειρήσεις εξάρθρωσης δυο πολυμελών κυκλωμάτων διακίνησης ναρκωτικών, με έδρα τη Θεσσαλία και διάθεση στην Αττική, προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία (13/02).

Δύο παράλληλες εγκληματικές οργανώσεις διακίνησης ναρκωτικών οι οποίες είχαν δράση σε Βόλο, Λάρισα, Κατερίνη και Αττική, εξάρθρωσε η Αστυνομία, σε συντονισμένη επιχείρηση, η οποία είναι σε εξέλιξη από το πρωί (13/02).
Μεχρι στιγμής έχουν συλληφθεί περισσοτερα από 30 άτομα. Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές στο Βόλο το κύκλωμα αποτελούσαν 24 άτομα -σύμφωνα με τβ δικογραφία- των οποίων έχουν συλληφθεί τα 19 άτομα ΣΚ των οποίων τρία ως Αρχηγικά μέλη του καρτελ. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, παραπέμπονται για εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών, κυρίως χάπια και μικροποσότητες κοκαϊνης και κάνναβης σε Θεσσαλία και Κατερίνη.
Παραλληλη δικογραφία εχει σχηματισθεί στη Λάρισα,  βάρος 119 ατόμων εκ των οποίων συνελήφθησαν έως τώρα τα 17άτομα σε Λάρισα, Θεσσαλονίκη και Κατερίνη. Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και τρία αρχηγικά μέλη του καρτελ. Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, διακινούσαν ναρκωτικά σε περιοχές της Θεσσαλίας, κυρίως στη Λάρισα. Κατασχέθηκε ένα κιλό ακατέργαστης κάνναβης και μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών.
Με την ολοκλήρωση των ερευνών θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση της υπόθεσης το πρωί του Σαββάτου (14/02) στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση της Θεσσαλίας στη Λάρισα.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport