ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Προφυλακιστεος και ο 32χρονος για τον τραυματισμό στο Εθνικός Ηρόδοτος

Προφυλακίστηκε (19/09), μετά την απολογία του ο 32χρονος, ο οποίος μαζί με άλλα τρία άτομα φέρονται να συμμετείχαν στα επεισόδια στον αγώνα Ηρόδοτου- Εθνικού (14/09), με αποτέλεσμα ο 46χρονος φίλαθλος, νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, στην Αθήνα.

image

Ο 32χρονος, εμφανίστηκε την Τετάρτη (17/09) ενώπιον του Εισαγγελέως, με το δικηγορο του και είχε πάρει προθεσμία να απολογηθεί (19/09). Κατά την απολογία του, παραδέχθηκε ότι ήταν παρών στο γήπεδο, αλλά αρνήθηκε ότι είχε συμμετοχή στον τραυματισμό τού 47χρονου.
image

Για την ίδια υπόθεση, την Τετάρτη (17/09) ειχαν κριθεί προφυλακιστέοι ο 24χρονος και ο 27χρονος, ενώ ο 22χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, χρηματική εγγύηση 2.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρέωση εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα όταν αγωνίζεται η ομάδα του Ηροδότου.
image

Ο αρμόδιος Εισαγγελέας, είχε ασκήσει και στους τέσσερις κατηγορουμενους ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και κατά συναυτουργία και επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή και κατά συναυτουργία σε αθλητική εγκατάσταση.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport