Εξάρχεια: Πυροβόλησαν άνδρα στη μέση του δρόμου

Από καταγγελίες στο κέντρο της Άμεσης Δράσης δολοφονική ενέδρα σε βάρος διερχόμενου από αγνώστους

image

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας του άνθρακα που κατέληξε στα βαρύτατα τραύματα του ύστερα από πυρά που δέχθηκε στα Εξάρχεια (07/06-11.30). Πρόκειται για 36άχρονο Αιγύπτιο, ο οποίος είχε καταχωρηθεί με πέντε διαφορετικές ταυτότητες, έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές, καθώς είχε συλληφθεί για ναρκωτικά, όπλα και για επικίνδυνες σωματικές βλάβες.


(07/06-13.30) Κατέληξε στα βαρύτατα τραυματά του, ο άνδρας που δέχθηκε πυρά διερχόμενος από τη περιοχή Εξαρχείων. Από την ταυτοποίηση στοιχείων διακριβωθηκε ότι πρόκειται για Σύρο, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία  (07/06-11.40) δυο άτομα οι δράστες, πυροβόλησαν στην οδό Θεμιστοκλέους σε μικρή απόσταση από την πλατεία στα Εξάρχεια άνδρα τραυματίζοντας τον βαρύτατα .
Απο τα πρωτα στοιχεία ο άνδρας ηλικίας περίπου 35ετων έβγαινε από πολυκατοικία όταν δέχθηκε τα φονικά πυρά, με τους δράστες να έχουν πυροβολήσει με πιστόλι.
Σε κρίσιμη κατασταση, ο τραυματιας μεταφερθηκε στο Νοσοκομείο Ερυθρός.
Από τις πρώτες εκτιμήσεις των Αστυνομικών εξετάζεται η δολοφονία να σχετίζεται σε ακολουθία, μελών οργανωμένων ομάδων με δραστηριότητα στην παράνομη διακίνηση ναρκωτικών, για τον έλεγχο της περιοχής.
Το σημείο έχει αποκλειστει από την Ασφάλεια. Αναζητήσεις για τους δράστες της ενέδρας.