ΕΝ.ΑΣ.Υ.Λάρισας: “Άρον, άρον να μαζέψουμε τους Αστυνομικούς με μια πρόχειρη διαταγή και έπειτα το χάος”

“..το bullingτης Υπηρεσίας προς τους υπηρετούντες (στην ΕΛΑΣ) συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, όπως όλα τα προηγούμενα έτη, ίδιο και απαράλλακτο! Άρον, άρον να μαζέψουμε δυνάμεις με μια πρόχειρη διαταγή και έπειτα το χάος” καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λάρισας.


ΕΙΔΟΜΕΝΗ_03_12Η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λάρισας

Μεσημβρινές ώρες τη Πέμπτη 3/12/2015 διατάχθηκε εσπευσμένα η συγκρότηση της Διμοιρίας Υποστήριξης της Δ.Α. Λάρισας, ώστε να μεταβεί το ταχύτερο δυνατό στην Ειδομένη.

Η Διμοιρία μετέβει από Λάρισα απευθείας στο ανώτερο σημείο χωρίς να γίνει η προβλεπόμενη χρήση ΦΠ, έφτασαν εκεί ώρα 19:00 και εκτέλεσαν υπηρεσία έως ώρα 01:00. Δεν υπήρχε διοικητική μέριμνα ούτε για νερό. Με ενέργειες της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας οι συνάδελφοι έλαβαν γεύμα περί ώρα 22:30.

Εκτός από το γεύμα η Ένωση μας εφοδίασε τη διμοιρία με εμφιαλωμένα νερά και υγειονομικό υλικό (γάντια, μάσκες κτλ). Για μια ακόμη φορά το bullingτης Υπηρεσίας προς τους υπηρετούντες σε αυτή συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, όπως όλα τα προηγούμενα έτη, ίδιο και απαράλλακτο! Άρον, άρον να μαζέψουμε δυνάμεις με μια πρόχειρη διαταγή και έπειτα το χάος..

Άρα για ποιο λόγο συγκεντρώθηκαν τόσες πολλές διμοιρίες; Επειδή οι συνάδελφοι εκεί δεν κατάλαβαν τι εντολές έχουν και τι πρέπει να πράξουν, ποιο είπαμε ότι είναι το σχέδιο; Πόσες χιλιάδες ευρώ στοίχισε αυτό το σχέδιο –πανζουρλισμός στην ήδη υπερχρεωμένη παγία προκαταβολή της Ελληνικής Αστυνομίας; Ποτέ επιτέλους στις διαταγές ειδικά των εκτάκτων αστυνομικών μέτρων θα υπάρχει παραπομπή που θα αφορά τη διοικητική μέριμνα; Τα μεγαλόπνοα σχέδια και η παρουσίαση τους με τυμπανοκρουσίες σχετικά με την περίφημη αναδιάρθρωση της Ελληνικής Αστυνομίας μας μάραναν, την ώρα που κάποιοι δεν είναι ικανοί να παρέχουν ένα πιάτο φαί στον αστυφύλακα!

Ευχαριστούμε θερμά την Ένωση του Κιλκίς από την οποία είχαμε άμεση ανταπόκριση και λύσεις για όποιο ζήτημα προέκυπτε.

Τώρα πως τα κατάφεραν οι «ιθύνοντες» και ένα καθαρά παγκόσμιο πολιτικό ζήτημα, έγινε θέμα αποκλειστικής αρμοδιότητας του απλού Έλληνα Αστυνομικού ένας Θεός ξέρει!!!!

Βοήθεια μας………………

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport