Εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια στο πολιτικό γραφείο του Αδ. Γεωργιάδη

Πυροδότηση ΑΕΜ με γκαζάκια στο πολιτικό γραφείο του Άδωνη Γεωργιάδη προκάλεσε μικρής έκτασης υλικές ζημιές και ..το σχόλιο του Βουλευτή της ΝΔ

Οι δράστες πυροδότησαν τρία γκαζάκια στο διάδρομο του γραφείου του βουλευτής της ΝΔ επί της οδού Ακαδημίας. Από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές.
Ο Αδωνης Γεωργιάδης, από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter σχολίασε: “Καλημέρα μόλις ενημερώθηκα ότι άγνωστοι έβαλαν και έσκασε γκαζάκι στο πολιτικό μου γραφείο. Περισσότερα σε λίγο”

image

Ωστόσο σχόλιο της υποψήφιας Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θεανώ Φωτίου η οποία καταδίκασε την εμπρηστική επίθεση, επιχείρησε όμως να “δικαιολογήσει” την ενεργεια. «Δεν είναι πολιτική απάντηση τα γκαζάκια αλλά είναι προφανές ότι και ο Άδωνις έχει προκαλέσει εξαιρετικά τον ελληνικό λαό» ανέφερε η Θ.Φωτίου.
Η αναφορά της προκάλεσε την αντίδραση τόσο του Αδωνη Γεωργιάδη όσο και του Υπουργού Ναυτιλίας, Μ.Βαρβιτσιώτη.
«Αυτό έχετε να πείτε; Κλείνετε το μάτι; Καταδίκη με μέτρο δεν υπάρχει. Είναι απαράδεκτο όταν ένας πολιτικός δέχεται επίθεση η κ. Φωτίου να λέει ότι ο πολιτικός έχει προκαλέσει. Δεν υπάρχει καταδίκη με “αλλά”», τόνισε ο Μ.Βαρβιτσιώτης. Ενώ ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε «αποτελεί στόχο ακραίων στοιχείων». Με σχόλιο του στο Twitter διερωτάται μεταξύ άλλων «Η κ. Φωτίου εμμέσως δικαιολόγησε τα γκαζάκια. Δηλαδή όσοι θεωρούν προκλητικές τις δικές της δηλώσεις;».

image

Σχόλιο για την επίθεση ανήρτησε επίσης στο twitter και ο Κωστής Χατζηδάκης, «η Ελλάδα δε θα πάει μπροστά με γκαζάκια. Συμμαχία εναντίον της βίας» σημείωσε.
image

«Η εμπρηστική επίθεση στο πολιτικό γραφείο του υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνι Γεωργιάδη συνιστά απόπειρα τρομοκράτησης του πολιτικού κόσμου και στρέφεται τελικά εναντίον της ίδιας της Δημοκρατίας» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ. «Οι θιασώτες της βίας και της αναταραχής θα πρέπει να ξέρουν πως δεν θα τα καταφέρουν. Και η νέα απόπειρά τους θα πέσει στο κενό» καταλήγει.
Την επίθεση καταδίκασε με λιτή ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, «Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο του Α. Γεωργιάδη» καταλήγει η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport