Ελ . Βενιζέλος: Συνταξιούχος εκπαιδευτικός. ."βαποράκι"

Εισήγαγε από χώρες της Αϕρικής στη χώρα με  αποστολή ταχυδρομικών δεμάτων και επαναπροωθουσε στις ΗΠΑ το ναρκωτικό φυτό ΚΗΑΤ. Υστερα απο κατάσχεση στο Ελ . Βενιζέλος, συνελήφθη ως διαμεσολαβητης, 63χρονος συνταξιούχος εκπαιδευτικός. 

Υπάλληλοι του Τελωνείου στο «ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» εντόπισαν και κατέσχεσαν, σε 8 ταχυδρομικά δέματα από Ναϊρόμπι, ναρκωτική ουσία ΚΗΑΤ, βάρους 68 κιλών και 860 γραμμαρίων.
Με ελεγχόμενη μεταϕορά του δέματος(08/13) εμφανίστηκε σε κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων των Πετραλώνων, 63χρονος συνταξιούχος εκπαιδευτικός ως παραλήπτης, στα στοιχεία του είχαν πραγματοποιηθεί από Ναϊρόμπι,  αποστολές επιπλέον 12 δεμάτων με την ναρκωτική ουσία βάρους 108 κιλών.
Ενώ κατά την έρευνα, εντοπίστηκαν (11/12) ακόμη δύο δέματα από Γκάνα περιέχοντα την ίδια ναρκωτική ουσία βάρους 18 κιλών, με παραλήπτη τον συλληϕθέντα.
Από την έρευνα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ Αττικής, διαπιστώθηκε ότι ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός, επαναπροωθούσε τα δέματα με την ναρκωτική ουσία ΚΗΑΤ στις Η.Π.Α. και είχε πραγματοποιήσει επιπλέον 16 αποστολές δεμάτων από τον περασμένο Αύγουστο μέχρι σήμερα.
Η έρευνα συνεχίζεται για τη πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport