“Διορθώθηκε ένα πρόβλημα που χρόνιζε και δεν ικανοποιούσε τις νέες ανάγκες τους προσωπικού”|ΑΠΟΨΗ*

Ως “δείγμα θετικό”, χαρακτηρίζει το Π.Δ. για τις άδειες από το νέο Αρχηγό σε άρθρο του ο Γιάννης Φαναριώτης 

wp-1458293966835.jpg“Η τροποποίηση του Π.Δ  αδειών που ανακοινώθηκε πρόσφατα από την Ηγεσία όχι  μόνο είναι προς την σωστή κατεύθυνση ανακουφίζοντας  και διευκολύνοντας όλους τους συναδέλφους. είτε έχουν είτε δεν έχουν προβλήματα αλλά περνάει και το σωστό μήνυμα ,ότι η νέα φυσική Ηγεσία βλέπει με άλλο μάτι τα προβλήματα του Προσωπικού.
Οφείλουμε να δηλώσουμε την  ικανοποίηση μας προς τον νέο αρχηγό που αμέσως, σχεδόν  με την ανάλειψη των καθηκόντων του διόρθωσε ένα πρόβλημα που χρόνιζε και δεν ικανοποιούσε τις νέες αναγκες.
Θέλουμε να πιστεύουμε- και τα πρώτα δείγματα γραφής ,μας το επιβεβαιώνουν -ότι πολύ σύντομα και άλλα θέματα τα οποία δεν απαιτούν οικονομικό κόστος, όπως το Π.Δ. μεταθέσεων  που όλοι έχουν την πρόθεση αλλά κανείς έως σήμερα δεν το έχει αναμορφώσει, παρά την επιμονή όλων των συνδικαλιστικών οργανώσεων, θα προχωρήσει σύντομα.
Σε μια εποχή που η οικονομική κρίση έχει διαλύσει ,σχεδόν  το έμψυχο και άψυχο υλικό της ΕΛ.ΑΣ είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν κινήσεις που δείχνουν ότι η Ηγεσία είναι κοντά στο προσωπικό και θα στηρίζει τις όποιες θετικές πρωτοβουλίες”.


*του Γιάννη Φαναριώτη, ΣΕΦΕΑ