Διαβιβάστηκε κατεπείγον σήμα στη εν Ελλάδι Γερμανική πρεσβεια, από τις γερμανικές υπηρεσίες για ενδεχόμενο εξτρεμιστικών ενεργειών σε στόχους γερμανικού ενδιαφέροντος

Κλήθηκε ο Αστυνομικός σύνδεσμος της Γερμανικής πρεσβείας στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Συμφωνα με ασφαλείς πληροφοριες του nantiareport.gr – στις αρχες της εβδομάδα διαβιβάστηκε κατεπείγον σήμα στη εν Ελλάδι Γερμανική πρεσβεια από τις γερμανικές υπηρεσίες για στόχους γερμανικούς ενδιαφέροντος. Σύμφωνα με την πληροφοριακή ενημέρωση, αναφέρεται σε “σοβαρη απειλή” και ζητά αυξημένα μέτρα ασφαλείας.

Η Γερμανική πρεσβεία ενημέρωσε τους υπαλλήλους της και τους Security καθως επισης και ολες τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ. Σχετικό σήμα διαβιβάστηκε προς όλα τα ΑΤ και ΤΑ της Αττικής στους τομείς των οποίων εδρεύουν στόχοι Γερμανικού ενδιαφέροντος και τέθηκαν σε “Ύψιστη επιφυλακη”.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, του nantiareport.gr, γίνεται αναφορά σε ενδεχόμενες εξτρεμιστικές ενέργειες κατά των στόχων. Αυξημένα μευρα εχουν ληφθεί για την οικία του Γερμανού  πρέσβη καθώς και εταιρείες γερμανικών συμφερόντων.