“Δεν με χαλάει που δεν θα βλέπω στα καφενεία να παίζουν χαρτιά 50χρονοι συνταξιούχοι αστυνομικοί..”|ΑΠΟΨΗ

Η τοποθέτηση του Βουλευτης ΑΝ.ΕΛ, Θ.Παπαχριστοπουλος προκάλεσε την αντίδραση των ένστολων, με τους συνδικαλιστικούς τους εκπροσώπους, να εκφράζουν τις ..κρίσεις τους.
Το σχόλιο του Νίκου Μπαλούρδου, μέλος ΠΟΣΥΦΥ Αττικής ( facebook) :
“Βουλευτης ΑΝ.ΕΛ. Θ. Παπαχριστοπουλος εκανε την εξης δηλωση στις 09:00 στην εκπομπη πρωινο του mega “δεν με χαλαει καθολου που με το νεο μνημονιο δεν θα βλεπω στα καφενεια να παιζουν χαρτια 50χρονοι συνταξιουχοι αστυνομικοι”.
Αυτη την αποψη εχει ο κος Παπαχριστοπουλος, οτι βγαινουμε νωρις στην συνταξη για να παιζουμε χαρτια στο καφενειο,το οτι δουλευουμε 6 μερες (στην καλυτερη) την εβδομαδα,οτι τον μηνα κανουμε 6 νυχτερινα (καποιες φορες κ περισσοτερα), οτι κινδυνευει η σωματικη μας ακεραιοτητα καθε μερα,οτι εργαζομαστε κατω απο αντιξοοες συνθηκες για την υγεια μας,οτι εχουμε τον μικροτερο μισθο σε σχεση με τους Ευρωπαιους συναδελφους μας δεν τον “χαλαει” τον κυριο Βουλευτη.
Συμπερασμα: η προωρη κατα την αποψη του κου Παπαχριστοπουλου συνταξιοδοτηση των αστυνομικων ειναι που δημιουργησε το δημοσιονομικο κενο της Χωρας κ οχι το πολιτικο συστημα.”


Νάντια Αλεξίου- NantiaReport