Γιάννη Μιχαηλίδης: Εξαπολύει απειλές στον Υπ Δικαιοσύνης.

Τη “συμπαράστασή” του προς τον κατάδικο συνεργό του, αντιεξουσιαστή απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό με επιστολή που φέρει την υπογραφή του, και αναρτήθηκε στο διαδικτυακό ιστότοπο ελεύθερης διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου, από το Τζάνειο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ως απεργός πείνας, ο κατάδικος αντιεξουσιαστής Γιάννη Μιχαηλίδης “εξαπολύει” απειλές κατά του Υπουργού Δικαιοσύνης.
«Είμαι πολύ πεινασμένος. Αν δολοφονήσεις το Νίκο, το μόνο πράγμα που θα μπορέσει να με χορτάσει ξανά, είναι το λαρύγγι σου» γράφει ..

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης, κατάδικος για τη “ληστεία στο Βελβεντό”, σε “ενδειξη αλληλεγγύης” στον συνεργό του, κατάδικο αντιεξουσιαστή απεργό πείνας, εκτοξεύει απειλές κατά του υπουργού Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου γράφοντας: «Είμαι πολύ πεινασμένος. Αν δολοφονήσεις το Νίκο, το μόνο πράγμα που θα μπορέσει να με χορτάσει ξανά, είναι το λαρύγγι σου» και δηλώνει ότι θα συνεχίσει μέχρι το τέλος την απεργία πείνας. Ενώ “στέλνει μήνυμα” στον κατάδικο συνεργο του, αντιεξουσιαστή απεργό πείνας « Αδερφέ κράτα γερά, τους ανακάτεψες τη γιορτή αρκετά καλά ως τώρα. Εσύ δεν κάμπτεσαι, άρα θα λυγίσουν αυτοί. Μένω δίπλα σου ως την τελική νίκη».

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport