ΒΕΡΟΙΑ: Τραυματιας τερματοφύλακας του "Φίλιππου Βέροιας" –Νεκρή η μητέρα του

Τραγικός απολογισμός, πέντε νεκροί και περισσότεροι από 40 τραυματίες νοσηλεύονται σε Νοσοκομεία της Β.Ελλάδας, από τη φονική καραμπόλα (05/20-10.20) στην Εγνατία Οδό. Μεταξυ των νεκρών η μητέρα τερματοφύλακα του Φιλίππου Βέροιας, ενώ ο ο ίδιος νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ.

Η 53χρονη Θεοδούλα Γκανίδου, μητέρα του 21χρονου τερματοφύλακα του Φιλίππου Βέροιας, Χρήστου Ευαγγελόπουλου, βριδκετσι μεταξύτων πέντε νεκρών, της φονικής κσταμπολας. Ενω ο νεαρός τερματοφύλακας είναι μεταξύ των  δεκάδων τραυματιών και  νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ.
Ο πατέρας του Μιχάλης Ευαγγελόπουλος, ο οποίος επεβδινε στο ιδιο όχημα ανασύρθηκε χωρίς τραυματισμό κσι περιέγραψε τα δραματικά δευτερόλεπτα πριν τη σύγκρουση. «Ακούω μια φωνή από πίσω “πώς έρχεται έτσι”. Ώσπου να προλάβω να δω, ένα φορτηγό μας είχε πάρει όλους σβάρνα. Εγώ οδηγούσα, ο γιος μου καθόταν μπροστά, συνοδηγός, ενώ η γυναίκα μου ήταν ακριβώς από πίσω».
Ο νεαρός αθλητής αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Βέροιας και στη συνέχεια, στο ΑΧΕΠΑ, όπου και διαπιστώθηκαν κατάγματα  στα πλευρά και το χέρι.
Το βράδυ της Κυριακής (05/10) υποβλήθηκε σε δεύτερη αξονική τομογραφία.

Η κηδεία της άτυχης 53χρονης θα γίνει τη Δευτέρα(06/10- 17:30) στη Βέροια.
Εξαιτίας των συνθηκών, εξετάζεται από τη διοίκηση της ομάδας του Φιλιππου Βέροιας
να αποστείλει αίτημα στην ΟΧΕ για την αναβολή του αγώνα με την ΑΕΚ την ερχόμενη Τετάρτη (08/10) για την εξ αναβολής δεύτερη αγωνιστική της Α1 ανδρών.
Με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, οδηγείται (06/10) ο Ρουμάνος οδηγός της νταλίκας στον Εισαγγελέα, καθώς και ο υπεύθυνος της ανάθεση του έργου για τη μη λήψη μέτρων στο σημείο όπου επρόκειτο να πραγματοποιηθούν εργασίες .

Πηγη: sport fm

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport