Α.Γεωργιάδης για Νίκο Μαζιώτη: "Είναι αναρχικός τρομοκράτης, βάζει βόμβες, αλλά διαμαρτύρεται για την καταπάτηση των δικαιωμάτων του".

Ο καταδικος για τρομοκρατικές ενέργειες του Επαναστατικού Αγώνα, Νίκος Μαζιώτης, “κατήγγειλε” την “καταπάτηση των δικαιωμάτων του” και επέκρινε τον Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, ο οποιος μεταξύ άλλων ανέφερε, “είναι αναρχικός τρομοκράτης, βάζει βόμβες, αλλά διαμαρτύρεται για την καταπάτηση των δικαιωμάτων του”.

«Βγαίνει ο Μαζιώτης στο Indymedia και με βρίζει ότι εγώ του έκοψα το τηλέφωνο, επικαλείται τα δικαιώματά του.. Προσέξτε, είναι ένας αναρχικός τρομοκράτης που θεωρεί ότι πρέπει να καταργήσει όλους τους νόμους της φασιστικής μας κοινωνίας, βάζει βόμβες, αλλά αν του κόψεις το τηλέφωνο διαμαρτύρεται για την καταπάτηση των δικαιωμάτων του. Ποιων δικαιωμάτων του; Αυτών που αγωνίζεται να γκρεμίσει με το αίμα και τη βία ό,τι έκανε το αστικό μας καθεστώς; Βάζει βόμβες γι’ αυτό… Καταλαβαίνετε σε τι κράτος ζούμε; Κατηγορεί εμάς ως φασίστες, επειδή του απαγορεύσαμε να πάρει τηλέφωνο από τη φυλακή και να εξηγήσει στους συντρόφους του πώς θα συνεχίσουν τον ένοπλο αγώνα τους».
image

Σε αναφορά του στον  προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter,  ο Άδωνις Γεωργιάδης, άμεσα με την ανάρτηση της “επιστολής καταγγελίας” του κατάδικου τρομοκράτη στον διαδυκτιακό ιστότοπο, ανέφερε μεταξύ άλλων “εμείς είμαστε οι φασίστες, κι αυτοί οι Δημοκράτες”.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport