Αποφυλακίστηκε ο Ρουμάνος οδηγός νταλίκας που σκόρπισε τον θάνατο στην Εγνατία|ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ*

Έξι νεκροί και δεκάδες τραυματίες, ήταν ο τραγικός απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος, στην Εγνατία Οδό, όταν νταλίκα, προσέκρουσε σε δεκάδες προπορευόμενα αυτοκίνητα. Ο Ρουμάνος οδηγός Νικολάι Τουντόραν, 40 κρίθηκε προφυλακιστέος. Σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά, αποφυλακίστηκε, καθώς εξέτισε το 15 της ποινής του.

image

Ήταν Κυριακή 5 Οκτωβρίου του 2014 όταν νταλίκα με κατεύθυνση από Βέροια προς Θεσσαλονίκη, προσέκρουσε σε περισσότερα από 35 προπορευόμενα σταθμευμένα αυτοκίνητα, καθώς η κυκλοφορία είχε διακοπεί λόγω έργων στο οδόστρωμα. Έξι νεκροί και δεκάδες τραυματίες, ο τραγικός απολογισμός της καραμπόλας με περισσότερα από 35 αυτοκίνητα- μεταξύ των οποίων- και τρεις νταλίκες.

image

Μετά από περίπου ένα χρόνο (02/2015), το Τριμελές Πλημμελειοδικείο καταδίκασε σε πολυετής ποινή φυλάκισης τον 40χρονο Ρουμάνο οδηγό Νικολάι Τουντόραν, για το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα.

image

Ο 40άχρονος Ρουμανός, κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή και πρόκληση σωματικής βλάβης κατά συρροή, και του επεβλήθηκε εξαγοράσιμη συνολική ποινή κάθειρξης 29,5ετων.

image

Αρχικά 40άχρονο Ρουμάνος Νικολάι Τουντόραν, μεταφέρθηκε στις Φυλακές των Διαβατών και στην συνέχεια στις Φυλακές των Τρικάλων, από τις οποίες- σύμφωνα με το veriotis.gr – πριν από λίγες ημέρες αποφυλακίστηκε, έχοντας εκτίσει το 15 της ποινής του.


*veriotis.gr

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport