Αποφυλακίστηκε ο καθ’ ομολογίαν δράστης, Γιώργος Ρουπακιάς.

Δυόμισι χρόνια μετά την απόφαση προσωρινής του κράτησης, με την παρέλευση 18αμήνου, εκδόθηκε η απόφαση αποφυλάκισης για το Γιώργο Ρουπακιά. Ο καθ ομολογίαν δράστης θανάσιμου τραυματισμού του Παύλου Φύσσα αποφυλακίστηκε καθώς έληξε το ανώτατο όριο της προσωρινής κράτησης του.

image

Με σχετική απόφαση όπως είχε διαβιβαστεί από το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο, στην Αστυνομία ενημέρωνε για την αποφυλάκιση Ρουπακιά στις 18 Μαρτίου.
Ο Γιώργος Ρουπακιάς συνοδευόμενος από ισχυρή Αστυνομική δύναμη, έγινε δεκτός με αποδοκιμασίες από γείτονες στο σπίτι της οικογένειάς του στον Ταύρο​. Ο ιδιος, δεν έφερε χειροπέδες και φορούσε μαύρα γυαλιά.
image

Μέχρι να ολοκληρωθεί η εκδίκαση της υπόθεσης, και να εκδοθεί η απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας ο Γιώργος Ρουπακιάς θα παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό, με τους περιοριστικούς όρους κατ’ οίκον περιορισμού σε 24ωρη φύλαξη από αστυνομικούς και μετακίνηση του με αστυνομική συνοδεία μόνο τις ημέρες διεξαγωγής της δίκης απο και προς υ5ο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτωνκαι επαναφοράς του στο σπίτι του καθως και απαγόρευση εξόδου από την χώρα.
Ο Γιώργος Ρουπακιάς, είχε προφυλακιστεί για το θανάσιμο τραυματισμό του Παύλου Φύσσα, 34 (18/09 2013) ενώ αντιμετωπιζε κατηγορίες για ένταξη και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση με το ανώτατο όριο προσωρινής κράτησης τους 30 μήνες.