Αναγνωρίστηκε η ταυτότητα του άνδρα που εντοπίσθηκε απανθρακωμένος στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης

Έρευνες για την εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας που αποκαλύφθηκε με την ανεύρεση του πτώματα άνδρα, στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης, με τραύματα από μαχαίρι και απανθρακωμένος.

image

Στα στοιχεια του 50άχρονου ναυτικού Αντ.Μ., ταυτοποιήθηκε το πτώμα του άνδρα που εντοπίσθηκε  (15/06) από ψαρά στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης. Πρόκειται σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές για άτομο που κατά το παρελθόν έχει απασχολήσει για υποθέσεις ναρκωτικών και είχε εκτήσει ποινή φυλάκισης.

Λόγω των αλλοιώσουν από τη φωτιά που προκάλεσαν ο/οι δράστης/ες, είχαν παραμορφώσει το πτώμα του 50άχρονου ναυτικού Αντ.Μ και τα δακτυλικά του αποτυπώματα είχαν μερική εντύπωση και δεν προέκυψε ταυτοποίηση στη βάση σεσημασμένων της Ασφάλειας. Η δήλωση αναγνώρισης του συγγενή του 50άχρονου ναυτικού από τον Πειραιά προσδιορισε τα στοιχεία της ταυτότητάς του.
Νωρίτερα η Ασφάλεια Αττικής (23/06) είχε λάβει διάταξη δημοσιοποίησης από την Εισαγγελία, καθώς οι έρευνες για την ταυτοποίηση των στοιχείων του άνδρα παρέμεναν άκαρπες, και δημοσιοποίησε φωτογραφικές απεικονίσεις των tattoo’s που έφερε στο σώμα του.

Συγγενικό πρόσωπο πρώτου βαθμού, τον αναγνώρισε τις δερματοστιξίες που ειχε στο σωμα του ο 50άχρονος και επικοινώνησε με τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, κλήθηκε και μετέβη στη ΓΑΔΑ, όπου αναγνώρισε ανεπιφύλακτα τα tattoo’s και έδωσε τα στοιχεία σε αναγνώριση του απανθρακωμένου ανδρα.

Οι έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής βρίσκεται σε εξέλιξη για τον προσδιορισισμό κύκλου υπόπτων ώστε να εντοπίσουν το δράστη της άγριας δολοφονίας του 50άχρονου.