ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ: Ενταση και επεισόδιο στο Κέντρο Κράτησης λαθρομεταναστών.

Επεισόδιο μεταξύ προσωπικού της Εσωτερικής Φύλαξης στο Κέντρο Κράτησης Λαθρομεταναστών στην Αμυγδαλέζα, και κρατούμενων λαθρομεταναστών, σημειώθηκε (02/09- 14.50) κατά τη διαδιασία της καταμέτρησης για εγκλεισμό στους κοιτώνες. Δυο τραυματίες Αστυνομικοί οι οποίοι είχαν διατεθεί στα μέτρα.Σύμφωνα με την εκδοχή της ΕΛΑΣ, κατά τη διαδικασία της καταμέτρησης των λαθρομεταναστών, στο Κέντρο Κράτησης της Αμυγδαλέζας, επικράτησε ενταση και επεισόδιο με την Εσωτερική Φρουρά- πρόκειται για Αστυνομικούς, οι οποιοι έχουν διατεθεί -προσωρινά- στην εσωτερική φύλακη των Κέντρων Κράτησης λαθρομεταναστών, και λαθρομεταναστών οι οποίοι στασίασαν.

Το επεισόδιο άμεσα αντιμετωπίσθηκε, ενώ δε δηλώθηκαν τραυματισμοί από τους εγκλείστους οι οποίοι επέστρεψαν στους κοιτώνες τους. Δύο Αστυνομικοι της Τροχαίας Πειραιά, οι οποίοι είχαν διατεθεί στα μέτρα, ωστόσο, τραυματίσθηκαν στο επεισόδιο και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο.

Με ανακοίνωσή της η ΚΕΕΡΦΑ, κάνει λόγο σε εκτεταταμένο επεισόδιο, κατά τη διάρκεια της προσευχής των μουσουλμάνων, ενώ αναφέρεται και σε τραυματισμούς, χωρίς να επιβεβαιώνεται η καταγγελία.