Αλβανία: Παραδόθηκε ο καταζητούμενος για τον αποκεφαλισμό και δολοφονία του Αλβανού Βοσκού στη Γλυκή Θεσπρωτίας

Παραδόθηκε σύμφωνα με τα αλβανική ΜΜΕ ο 27άχρονος Αλβανός εξάδελφος του Αλβανού Βοσκού, η σορός του οποίου αποκεφαλισμένη εντοπίσθηκε σε ποινμιοστάσιο στη Γλυκή Θεσπρωτίας.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης ο 27χρονοςΓκρενάρ Τρεπολάρι, ο οποίος είναι εξάδελφος του θύματος, παραδόθηκε στις Αστυνομικές Αρχές των Τιράνων και από την Εισαγγελία κρίθηκε προφυλακιστέος για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της οπλοφορίας καθώς και άλλα ποινικά αδικήματα.
Τα αλβανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο 27άχρονος μετέφερε την καρα του θύματος στην Αλβανία «ως απόδειξη ότι έχει εκτελεστεί η παραγγελία».
Ως κίνητρο της δολοφονίας και του αποκεφαλισμού της σορου, παράνομες δοσοληψίες σε εμπόριο ναρκωτικών. Το θύμα φερεται να ρίχε παρακρατήσει για ίδιο όφελος, το ποσό των #€20.000, προερχόμενο από διακίνηση ναρκωτικών, και παρά τις απειλές και τους εκβιασμούς δεν τα είχε επιστρέψει, με τα μέλη του καρτέλ να έχουν βγάλει “συμβολαιο” στα στοιχεία του Αλβανού βοσκού.
Για τη σύλληψη του 27άχρονου είχε εκδοθεί απο τις ελληνικές αρχές, ένταλμα σύλληψης, ενώ έχουν προηγηθεί τις δύο συλλήψεις Αλβανών  στη Θεσπρωτία, οι οποίοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι.
Αναμένεται να κινηθεί η διαδικασία της έκδοσης του 27άχρονου Αλβανού στην Ελλάδα.