Αιγάλεω: Εξιχνιάστηκε το έγκλημα του ηλικιωμένου, το πτώμα του οποίοι είχαν τεμαχίσει και πυρπόλησαν οι δράστες

Συνελήφθη 44άχρονη ενω αναμένεται η εκδοση ενταλματων για ζευγάρι 39άχρονων Ρουμάνων, οι οποιοι έχουν διαφύγει στη χωρα τους.

image

Με αποτυπώματα  και γενετικό υλικό απο το διαμέρισμα του 84άχρονου το πτωμα του οποίου ειχε εντοπιστεί απανθρακωμένο και τεμαχισμενο σε καδους απορριμμάτων στο Αιγάλεω  (24/09 2014), οι Αρχες, μετά από σχεδόν δύο χρόνια, ταυτοποιησαν τους δραστες του φρικιαστικού εγκληματος και εξιχνίασαν την υποθεση.
Συνελήφθη απο το τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής 44άχρονη εκδιδόμενη τοξικομανής, η οποια πρόκειται να οδηγηθεί ενωπιον Ανακριτή (18/07) καθως αναμένεται και η εκδοση δυο ενταλμάτων, για ζευγάρι 39άχρονων Ρουμάνων (ανδρας γυναικα) οι οποιοι διαφύγουν στη χωρα τους, ως δραστες της δολοφονίας. Συμφωνα με μαρτυρικές καταθέσεις, δυο ημέρες μετά τη δολοφονία του 84άχρονου, με την πρόφαση ότι αδυνατούν να καλύψουν τα ενοίκια στο τριώροφο του ηλικιωμένου, όπου και διέμεναν, στο Αιγάλεω, το ζευγος των Ρουμάνων, αποχώρησαν. Σύμφωνα με πληροφορίες ως κίνητρο του εγκλήματος αποδιδονται τα ενοίκια που ζητούσε ο ηλικιωμένος και δεν του κατεβαλλαν οι Ρουμάνοι ενοικιαστές του.

Προκειται για 44άχρονη γυναίκα ειχε προσβαση στο σπίτι του ηλικιωμένου άνδρα, προσφέροντας του πληρωμένες ερωτικές της υπηρεσίες, η οποία ωστόσο δεν αποδέχεται την εμπλοκη της στο έγκλημα, και δηλώνει άγνοια για τους δύο Ρουμάνους. Ερωτικές υπηρεσίες παρείχε και η 39άχρονη απο τη Ρουμανία. Συμφωνα με καταθέσεις, οι οποιες περιλαμβάνονται ως προανακριτικό υλικο στη δικογραφια, η 44άχρονη, ειχε αναπτύξει στενο δεσμό με τον 84άχρονο και διέμενε περιστασιακά μαζι του.
Αυτή η “σχέση” ειχε “ενοχλήσει” το μαστροπό της, καθώς φέρεται το θύμα να πίεζε τη 44άχρονη γυναίκα να σταματήσει να εκδίδεται, και φέρεται να ήταν διατεθειμένος να πληρώνει τα έξοδα της για την χρήση ναρκωτικών.
Ο μαστροπός χρήστης ναρκωτικών έχει απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις σωματεμπορίας γυναικών, και  διακίνησης ναρκωτικών.
Οι δράστες δολοφόνησαν τον 84άχρονο, μέσα στο διαμέρισμα του, τον τεμάχισε και απέρριψαν τις σακουλες σε κάδο απορριμμάτων. Στη συνεχεια, προκαλεσαν εμπρησμό, σε μια προσπάθεια να αποκρύψουν  τα στοιχεία ταυτοτητας του νεκρού. Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατά την κατάσβεση της φωτιάς στον κάδο απορριμμάτων στη διασταύρωση της Στ. Σαράφη με τη Μούδρου, ειχαν εντοπίσει τα ανθρώπινα μέλη και ενημερώθηκε η Ασφάλεια, με το τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής να αναλαμβάνει την προανάκριση στη διερεύνηση της υπόθεσης.