Άγιος Δημήτριος: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 83άχρονου

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία σε βάρος 83άχρονου, στον Άγιο Δημήτριο.

image

Ο 83άχρονος, εντοπίστηκε νεκρός, στο διαμέρισμα όπου διέμενε, στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, στις 12 Μαϊου του 2010. Η δολοφονία του παρέμενε ανεξιχνίαστο έγκλημα για τις Αρχές. Από πολύμηνες έρευνες της ειδικής ομάδας “Cold Case”, του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών εξιχνιάστηκε η δολοφονία του υπέργηρου άνδρα.
Δράστες της ανθρωποκτονίας είναι 23άχρονος Πακιστανός, ο οποίος συνελήφθη με ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας του 4ου Ανακριτικού Τμήματος Πρωτοδικείου Αθηνών, καθώς και ένας 32άχρονος υπήκοος Πακιστάν ο οποίος, αναζητείται.
Η ειδική ομάδα “Cold Case”, του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, με συνδρομή Αστυνομικών από το Τμήμα Ασφαλείας Λειβαδιάς, εντοπίστηκε ο 23άχρονος Πακιστανός δράστης της ανθρωποκτονίας (03/07) στην Αλίαρτο Βοιωτίας και συνελήφθη.
Ο συλληφθείς παραπέμφθηκε   (04/07) στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δεύτερου δράστη συνεχίζονται.