“45000 αστυνομικοί μονολογούν, μετα τα μαθήματα οικιακής οικονομίας για λιτό βίο”.. του Γ.Δελιτζακη*| ΑΠΟΨΗ

“Ανακοινώθηκε η αδυναμία πληρωμής των δεδουλευμένων απο την πολιτεία και ο υπουργός απο την άλλη απαξίωσε τον συνδικαλιστικό κίνημα με το πεντάλεπτο πέρασμα του λέγοντας ουσιαστικά σε 45000 οικογένειες οτι τα λεφτά δεν είναι το παν σαν την υγεία δεν εχει”!
Οι Υπηρεσίες δεν έχουν θέρμανση!
Μπαίνεις στο αστυνομικο Μέγαρο και όλοι οι συνάδελφοι φοράνε πανωφόρια. Οι υπηρεσίες δεν έχουν τα βασικά, μελάνια-χαρτί για τους εκτυπωτές, στιλό γραφική ύλη κ.α. Τα περιπολικά έχουν γίνει κορμοράνοι, είδος προς εξαφάνιση! Ρεπό, μια πονεμένη ιστορία!
Απο την άλλη, ανώτεροι Αξιωματικοί κυνηγούν χίμαιρες, αν οι φάροι είναι ανοιχτοί η αν οι συνάδελφοι φοράνε τα προβλεπόμενα fly τα οποία δεν έχουν χορηγηθεί η αν είναι “ασκεπής” ή “ακομβιωτος” ενώ πρέπει να διαχειριστούν 10 άτομα ενα πλήθος χιλιάδων ανθρώπων!
Σήμερα έγινε ενα επεισόδιο στην Βουλή για το οποίο λένε οτι φταίει η αστυνομία! Την οποία απογορευσαν  να φορά στολή, για να μην προκαλεί, την απαγόρευσαν ακόμα και την τουαλέτα, να τηρεί το δόγμα της διακριτικής παρακολουθήσεις αλλά φταίει ! Όπως η κόκα κολα πάει με όλα!
Αυτή   φταίει για όλα !
Και σήμερα ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα! Ανακοινώθηκε η αδυναμία πληρωμής των δεδουλευμένων απο την πολιτεία και ο υπουργός απο την άλλη απαξίωσε τον συνδικαλιστικό κίνημα με το πεντάλεπτο πέρασμα του λέγοντας ουσιαστικά σε 45000 οικογένειες οτι τα λεφτά δεν είναι το παν σαν την υγεία δεν εχει ! Με το συνδικαλιστικό κίνημα να είναι ζαλισμένο και εγκλωβισμένο και οι 45000 χιλιάδες αστυνομικοί να μονολογούν, μετα τα μαθήματα οικιακής οικονομίας  για λιτό βίο και καλές γιορτές, όχι άλλο κάρβουνο! Και τα καλύτερα έρχονται !


*κείμενο του Γιωργου Δελιτζακη, αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport