ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: Συνελήφθη ο δράστης που είχε αρπάξει αυτοκίνητο στο οποιο επέβαινε ανήλικο αγόρι.

Έκλεψε αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο επέβαινε 5χρονο αγόρι, όταν ο πατέρας του άφησε το κλειδί στη μίζα του αυτοκινήτου,  για να παραδώσει ένα τιμολόγιο. Ο δράστης συνελήφθη ενώ εκκρεμούσε σε βάρος του 8μηνη καταδικαστική απόφαση για κλοπές.

Από την προανάκριση, ως δράστης της αρπαγής ταυτοποιήθηκε ένας 33χρονος ομογενής, ο οποίος συνελήφθη στη Χανιώτη Χαλκιδικής. Ο 33χρονος είχε αρπάξει από την περιοχή της Περαίας(08/08), το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ο 5χρονος, ενώ ο πατέρας του παρέδιδε τιμολόγιο σε κατάστημα με το οποίο συνεργαζόταν.
Υπήρξε κινητοποίηση κσι δημοσιοποίηση της αναζήτησης του δράστη ο οποιος εγκατέλειψε το όχημα και επιβιβαστηκε σε ταξί για να απομακρυνθεί. Ο αυτοκινητιστής άκουσε την εκκληση του πατέρα σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό,  κι ενημέρωσε την αστυνομία για το σημείο που είχε παραλάβει στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης και αποβιβάστηκε ο δράστης, στο Φοίνικα Καλαμαριάς.
Το κλεμμένο όχημα, με το παιδί, εντοπίστηκε λίγο αργότερα, ενώ ο 33χρονος ειχε αφαίρεσε από το εσωτερικό του αυτοκινήτου τσάντα με 1.300 ευρώ.
Στην κατοχή του 33χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα ναρκωτικά δισκία. Σε βάρος του εκκρεμεί δικαστική απόφαση, με την οποία έχει καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 8 μηνών για κλοπή κατ’εξακολούθηση.
Με τη δικογραφία σε βάρος του,  οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport