Χαλκιδική: Εντοπίσθηκαν ο Αλβανός Κλωντ Λεσι, και ο 4άχρονος Φοίβος

Εντοπίσθηκαν στη Χαλκιδική ο Αλβανός, καταζητουμενος συζυγοκτόνος ο οποίος είχε απάγει τον 4άχρονο γιο του Φοίβο.

image

Δεκαοχτώ μέρες πέρασε καταζητούμενος ο 33άχρονος Αλβανός συζυγοκτόνος Λέσι, ο οποίος μετά τη δολοφονία της Λέλας Μαυροματη, με την οποία είχαν αποκτήσει δύο παιδιά, είχε απάγει το μικρότερο γιο του Φοίβο και είχε διαφύγει.
Στην περιοχή της Χαλκιδικής, σε μικρή απόσταση από την Ορμύλια, και το σημείο όπου είχε εντοπισθεί το μηχανάκι του, εντοπίσθηκε (24/01) μαζί με τον 4άχρονο γιο του Φοίβο. Αλβανοί εργάτες οι οποίοι ανέλαβαν εργασία σε αποθήκη της περιοχής, εντόπισαν το Λέσι και τον 4άχρονο Φοίβο να κοιμούνται μέσα σε αποθήκη, και ενημέρωσαν την οικογένεια και την Αστυνομία.
Ο Αλβανός συνελήφθη, και όπως ανέφερε στους Αστυνομικούς, αρχικά, επιχείρησε να διαφύγει για Θεσσαλονίκη. Ωστόσο η έντονη κινητοποίηση των Αρχών με μπλόκα και ελέγχους, τον υποχρέωσαν να παραμείνει στην περιοχή. Υποστήριξε ότι αυτές τις 18ημέρες κατά τις οποίες ήταν καταζητούμενος, διανυκτέρευαν σε άλλη αποθήκη, στο ενδεχομενο να εντοπισθεί και να συλληφθεί.
Ο 4άχρονος Φοίβος έχει επιστρέψει στο σπίτι των παππούδων του, κοντά στον μεγαλύτερο αδελφό του, και είναι καλά στην υγεία του.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport