Χαλάνδρι: Δεν ηταν “τρομοκράτης” ..ήταν το “θύμα μιας αγάπης”..

Οι αστυνομικοί που μετέβησαν στο σημείο εντόπισαν τους κάλυκες ενώ διενεργούν προανάκριση για το περιστατικό χωρίς τα ευρήματα να προκαλούν ανησυχία ή προβληματισμό.


Τηλεφωνική κλήση πολιτών στο κέντρο της Αμεσης Δρασης, προκάλεσε την κινητοποίηση για οχημα ο οδηγός του οποίου διερχόμενος (28/08-06:15), στη διασταύρωση των οδών Βενιζέλου και Βοιωτίας στο Χαλάνδρι, ενήργησε άσκοπους πυροβολισμούς και διέφυγε. Με δεδομένο ότι στην περιοχή βρίσκονται κατοικίες υψηλών προσώπων και με δεδομένο της πολιτικής κατάστασης όπως διαμορφώνεται και την έδρα της κατοικίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή, υπήρξε εντονότατη κινητοποίηση. Ωστόσο το σημείο όπου ερρίφθησαν οι πυροβολισμοί απέχει σε μεγάλη απόσταση από την κατοικία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Από καταθέσεις αυτοπτών προκύπτει ως δράσης, ο οδηγός ενός κόκκινου FIAT με “λαϊκά άσματα” στη διαπασών ο οποίος επιδόθηκε στους άσκοπους πυροβολισμούς- όπως προκύπτει προανακριτικά- χωρίς στόχευση. Με τους Αστυνομικός να εκτιμούν σε κάποιο ενδεχομένως “θύμα της αγάπης” αλλά όχι.. τρομοκράτη.
Αστυνομικοί διερευνουν την υπόθεση ώστε να εντοπίσουν τον “ερωτοχτυπημένο” δράστη για τους άσκοπους πυροβολισμούς στον αέρα, χώρια ευτυχώς να προκληθούν τραυματισμοί.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport