Τ.Χριστοδουλοπούλου: “Πλούτισαν τα νησιά από τους πρόσφυγες..”

Για άλλη μια φορά η τέως αναπληρώτρια Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, σε συνέντευξή της προκάλεσε την έκπληκτη αντίδραση των δύο παρουσιαστών, και την κοινή γνώμη εμβρόντητη, εκφράζοντας της θέση ότι «πλούτισαν τα νησιά από τους πρόσφυγες…Τους ζητούν χρήματα ακόμη και για να φορτίσουν το κινητό τους».

Εξέπληξε τους πάντες, για άλλη μια φορά η τέως αναπληρώτρια Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής της απερχόμενης κυβέρνησης, υποστηρίζοντας ότι οι μεταναστευτικές ροές, “αυξήθηκαν μόλις παραιτήθηκε η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα”.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο pressproject.gr, η Τασία Χριστοδουλοπούλου δήλωσε, «πλούτισαν τα νησιά από τους πρόσφυγες. Οι Σύροι που έχουν χρήματα μένουν σε ξενοδοχεία, ψωνίζουν από τα μαγαζιά, κάνουν τζίρο απίστευτο, έχουν φτάσει στο σημείο μέχρι και να τους ζητούν λεφτά για να τους φορτίσουν τα κινητά τους».
Η τέως αναπληρώτρια Υπουργός, άφησε αιχμές και υπονοούμενα για τη στάση της Αστυνομίας -πολιτικές βολές για τον ομόλογό της αναπληρωτή Υπουργό Δημόσιας Ταξης Γ.Πανούση- το προηγούμενο διάστημα, με τη δήλωσή της πως είχαν διαθέσει μόνο 8 Αστυνομικούς για τη διαδικασία ταυτοποίησης των λαθρομεταναστών και προσφύγων ενώ τώρα η υπηρεσιακή κυβέρνηση κατάφερε να βρει 80 αστυνομικούς για να σταλούν στα νησιά.