ΤΩΡΑ- Εντοπίσθηκε ανήλικη- Εκτιμάται ότι πρόκειται για τη Μαρία Ειρήνη την οποία αναζητούσε η οικογένεια της.

Σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίσθηκε ανήλικη τα χαρακτηριστικά της οποίας και τα ρούχα της παραπέμπουν στην 3,5 ετών Μαρία Ειρήνη Πρίντεζη που εξαφανίστηκε την Κυριακή του Πάσχα.

image

Στην περιοχη του Χαϊδαρίου -συμφωνα με τις πρωτες πληροφορίες- εντοπισθηκε (02/05-12.50) ασυνόδευτο ανηλικο κοριτσι, το οποίο φέρεται ως η 3,5 ετών Μαρία Ειρήνη Πρίντεζη για την οποία είχε εκδοθεί αναγγελία εξαφάνισης Amber Alert.
Στο ΑΤ Χαϊδαρίου όπου και μεταφέρθηκε το κοριτσάκι, μεταβαινουν οι γονείς της ανήλικης προκειμένου να προβουν σε αναγνώριση.
Μια πληροφορία στο κέντρο της Άμεσης Δράσης το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα (01/05) κι ενώ ήταν σε εξέλιξη η αναζήτηση της ανήλικης ανέφερε την κίνηση ενός άνδρα με δικυκλο, με κατεύθυνση προς Ελευσίνα στο οποίο επέβαινε ανήλικη, με τα χαρακτηριστικά και τα ρούχα της, να παραπέμπουν στην 3,5 ετών Μαρία Ειρήνη Πρίντεζη.
Νωρίς το μεσημέρι (02/05) εντοπίσθηκε κοντά σε ξενοδοχείο να περιφέρεται χωρίς επιτήρηση από τον Λιμενάρχη Ασπροπυργου, στο πλαίσιο των ερευνών αναζήτησης. Η ανήλικη η οποία και είναι καλά στην υγεία της, μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

image

Αστυνομικοί οι οποίοι συμμετέχουν στις έρευνες αναζήτησης της ανήλικης κάνουν λόγο για άνωστος ή άγνωστοι δράστες, οι οποιοι άρπαξαν την ανήλικη ωστόσο από την έκταση και την δημοσιότητα καθώς και τις έρευνες των Αρχών σε αναζήτηση της, εγκατέλειψαν το κορίτσι στην άκρη του δρόμου προκειμένου να την εντοπίσουν και να επιστρέψει στην οικογένειά της. Ενώ δεν αποκλείεται αρχικά η ανήλικη να ακολούθησε αδέσποτα σκυλιά και χάθηκε στην περιοχή χωρίς-λόγω του νεαρού της ηλικίας της- να είναι σε θέση να επιστρέψει και βρέθηκε στο δρόμο από όπου και την απομάκρυναν με μεταφορικό μέσο καθώς η απόσταση στο σημείο όπου εντοπίσθηκε -σχεδον 4χλμ- είναι δυσαναλογα μεγάλη για να την έχει διανύσει μόνη της.
Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.