ΤΡΙΠΟΛΗ: Εξετάζεται και φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία του Θ.Παπαναστασίου.

Προσήχθη ως ύποπτος για τη δολοφονία του ιδιοκτήτη 42χρονου Θοδωρή Παπαναστάση, του επιχειρηματία νυχτερινού κέντρου στην Τρίπολη ο οποίος εντοπίσθηκε δολοφονημένος σε κεντρικό σημείο της πόλης (26/10) νυχτερινού κέντρου της Τρίπολης.

Πρόκειται – σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές- για 55χρονο επιχειρηματία – έμπορο ρούχων- της Τρίπολης, ο οποίος φέρεται να έχει ομολογήσει τον τη δολοφονία του 42χρονου Θοδωρή Παπαναστάση. Ως κίνητρο αποδίδει “ασήμαντες αφορμές” που ‘χάνονται στο βάθος του χρόνου’ απο παλαιότερη αντιδικία μεταξύ των οικογενειών τους. Ανεφερε επίσης διαφορές των δύο οικογενειών για κτησεις ακινήτων, τη θανάτωση ενός σκύλου του, καθώς και για φθορές στο όχημα του για τις οποίες θεώρησε υπεύθυνο μέλος της οικογένειας του Θοδωρή Παπαναστάση . Κατασχέθηκε όπλο το οποίο εντοπίσθηκε κι έχει αποσταλεί για βαλλιστική, στο αν προσδιορίζεται ως το όπλο του εγκλήματος, ενώ αναμένεται η ολοκλήρωση των εργαστηριακών εξετάσεων για υλικά μεταμφίεσης που εντοπίστηκαν στο σημείο της δολοφονίας προκειμένου να ταυτοποιηθει με τη μέθοδο του DNA, ο δράστης της δολοφονίας του 42χρονου Θοδωρή Παπαναστάση.

image
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης είχε προσδιορισθεί σε γνωστό του επιχειρηματία πρόσωπο, ο οποίος και του όρισε το ραντεβού στην πολυκατοικία όπου διατηρούσε γραφεία ο 42χρονος, στο κέντρο της πόλης.
Από τη διενέργεια νεκροτομής αν και αρχικά εκτιμήθηκε από τη νεκροψία στη σορό ότι είχε δεχθεί χτυπήματα από «νύσσον και τέμνων όργανο», ενδεχομένως σφυρί, διαπιστώθηκε ότι το θύμα έφερε τραύματα στο κεφάλι, το θώρακα και το αριστερό άνω άκρο, από 38άρι ενω ο δράστης ειχε περισυλλεξει τους κάλυκες από το χώρο, προκειμένου να αποκρύψει την ταυτότητα και τα στοιχεία τα οποία ενδεχομένως τον προσδιόριζαν και οδηγούσαν στη σύλληψή τους.
image

Προανάκριση κι έρευνα για την εξακρίβωση στοιχείων του δράστη στην εξιχνίαση της δολοφονίας του 42χρονου Θοδωρή Παπαναστάση, διενεργεί η Ασφάλεια Τρίπολης.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport