Τι κάνουν οι άνδρες της ΥΑΤ, όταν “δεν κάθονται στο λεωφορείο”|ΑΠΟΨΗ

Το κείμενο, είναι η παράθεση γεγονότος, το οποίο δεν δημοσιοποιήθηκε με Αστυνομική ανακοίνωση. Ο υπογράφων Αστυνομικός, αναφέρεται σε περιστατικό το οποίο διαδραματίσθηκε σε κεντρικό σημείο της Αθήνας, όταν νεαρή κοπέλα κατηγγειλε σεξουαλική επίθεση σε βάρος της από αλλοδαπό δράστη, με τους Αστυνομικους της διμοιρίας ΥΑΤ, να προβαίνουν στη σύλληψη του δράστη. Οπως επισημαίνεται είχε αποφυλακιστεί με τις ευνοϊκές διατάξεις του Νόμου, για την “αποσυμφόρηση των Φυλακών”, κατάδικος για ληστείες.

ΜΑΤΤο κείμενο όπως αναρτήθηκε

«ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ….. ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΩΙ 9/11/2015 ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΜΕΝΗ, ΚΛΑΙΓΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΡΕΜΩΝΤΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΜΙΑ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΥΑΤ… ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ…. ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΤΗΝ ΑΡΠΑΞΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΑΒΗΞΕ ΣΕ ΑΠΟΜΩΝΟΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ… ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΑΝΕ ΣΕ ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΙΑΣΕΙ… ΑΜΕΣΑ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ… ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΥΠΕΔΕΙΞΕ… ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΕ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΖΗ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ!!!!

ΚΥΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΔΗΛΩΣΕ… ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ “ΤΗΝ ΧΟΥΦΤΩΝΑ ..ΚΑΙ ..ΣΙΓΑ”! ΕΠΙΣΗΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ… ΒΛΕΠΕΤΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΕΜΕΙΝΕ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ… ΑΓΝΩΣΤΟ…  ΑΠΛΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΙΣ ΥΑΤ ΟΤΑΝ “ΔΕΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ” ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΤΗΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ».

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport