“Την απόλυτη ευθύνη για όλα την έχετε εσείς”|ΑΠΟΨΗ*

Με αφορμή την τοποθέτηση του πρώην Υπουργού Γιάννη Πανούση, αναφορικά με τους χειρισμούς της κυβέρνησης και τη μεταναστευτική πολιτική που ακολουθεί, και όσα από τον περασμένο Μάρτιο είχε προειδοποιήσει την -πρώτη φορά- κυβέρνηση Τσίπρα, παραθέτοντας άρθρο εκείνης της περιόδου, ο πρόεδρος της ΠΟΣΥΦΥ, “υπενθυίζει” σε όσους τότε είχαν κατηγορήσει την Ομοσπονδία για.. “αποκυήματα αρρωστημένης φαντασίας” τη θέση και τις ανακοινώσεις που έχουν εκδόσει σχετικά.

  fraxtis1-thumb-large.jpg“ΑΠΟΚΥΗΜΑΤΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ , τα λεγόμενα της ΠΟΣΥΦΥ

Για να θυμόμαστε τα όσα είπαμε πριν μήνες, αλλά και τα όσα μας καταλόγισαν τότε, όταν ξεσκεπάσαμε τις προθέσεις της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό. Όταν λοιπόν ο πρωην Υπουργός μας κ. Πανουσης, αναφέρει σήμερα πως είχε προειδοποιήσει για το 1.000.000 μετανάστες που θα περάσουν στην Ελλάδα, τότε ( 3.3.2015) έλεγε για αυτά που αποκάλυψε η ΠΟΣΥΦΥ, οτι είναι ΑΠΟΚΥΗΜΑΤΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ”. ( Δελτίο Τυπου ΠΟΣΥΦΥ 3.3.2015 www.posyfy.gr ) Δηλαδή οτι η πολιτική που θα εφαρμοζόταν θα είχε καταστροφικές συνέπειες για τη χώρα, οτι δηλαδή τα κέντρα θα άδειαζαν, οτι δηλαδη όποιος περνούσε παράνομα στην Ελλάδα θα του δίναμε υπηρεσιακό σημείωμα και θα τον αφήναμε ελεύθερο. Οτι δηλαδή αυτό θα αποτελέσει κάλεσμα για ορδές μεταναστών. Παρόλο που τότε η ΠΟΣΥΦΥ δεν αντέδρασε σε αυτές τις προσβολές ( λες και τα χαμε βγάλει απο το μυαλό μας), σήμερα δεν δεχόμαστε οτι εμείς δεν τα είπαμε.

ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΟΤΕ. ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΧΛΕΥΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΑΤΕ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ. Εμείς τα ίδια λεγαμε τότε, τα ίδια λέμε και τωρα.

Την απόλυτη ευθύνη για όλα την έχετε εσείς.
Για να μην …ξεχνιόμαστε” !

____

*του Παναγιώτη Χαρέλα, πρ.ΠΟΣΥΦΥ