Τερψιθέα Λάρισας: Προσλαμβάνουν security και αναζητούν εθελοντές, για την αντιμετώπιση των κλοπών|ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ*

Ομάδες περιφρούρησης από εθελοντές, οι οποίες θα συνεργάζονται με την Αστυνομία καθως και συμβαση με ιδιωτική εταιρεία φύλαξης αποφάσισαν στο Δημοτικό Συμβούλιο στην περιοχή Τερψιθέας Λάρισας για την αντιμετώπιση των κλοπών στη Δημοτική Κοινότητα.

image

Σε Συνεδρίαση του Τ.Σ. Τερψιθέας με τη σμμετοχή της Γενικής Συνέλευσης των κατοίκων της Δημοτικής Κοινότητας (19/02), συζητήθηκαν «Μέτρα για την αντιμετώπιση των κλοπών στη Δημοτική Κοινότητα Τερψιθέας».
Στη συνεδρίαση παρέστησαν ο Αντιδημαρχος Σχεδιασμού, Διοίκησης και Εξυπηρέτησης Πολιτών Γεώργιος Σούλτης, ο Αντιδημαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Νικόλαος Καλτσάς και ο Διοικητής του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Γεώργιο Βασιλείου ενώ τις μαρτυρίες και προτάσεις τους, κατέθεσαν οι κάτοικοι και από κοινού αποφάσισαν
• Να δημιουργηθούν ομάδες περιφρούρησης από εθελοντές, οι οποίες θα συνεργάζονται με την Αστυνομία ως αποτροπλη εκκνομω ενεργειών. Ενώ στο πλαίσιο της πρότασης συστάθηκαν ομάδες εθελοντών 20 ατόμων.
• Καθώς και να προσληφθεί ιδιωτική εταιρεία φύλαξης.
Για το λόγο αυτό, υπο τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινοτητας συστάθηκε επιτροπή αποτελούμενη από τρεις τοπικούς συμβούλους και πέντε κατοίκους, η οποία θα συνεδριάσουν (25/02) για τη σύνθεση των ομάδων περιφρούρησης και την κοστολόγηση και την εξεύρεση πόρων για σύμβαση με ιδιωτική εταιρεία φύλαξης
Για τους ενδιαφέρονους όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση μπορούν να επικοινωνούνγια πληροφορίες στο Γραφείο της Κοινότητας, τηλέφωνο 2410851288.


*eleftheria.gr

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport