Ταυτοποιήθηκαν χούλιγκανς για τα επεισόδια στο ντέρμπι ΠΑΟ ΟΣΦΠ

Τρεις χούλιγκανς, ταυτοποιήθηκαν στα επεισόδια του εξ’αναβολής ντέρμπι της Λεωφόρου. Μεταξύ των ατόμων, ένας …δραπέτης από το Δημόσιο Ψυχιατρείο, ο οποίος δραπετεύει κάθε φορά που αγωνίζεται η ομάδα του, για να πηγαίνει στο γήπεδο.ΠΑΟ_ΟΣΦΠ_Ι

Έγκλειστος του Δημόσιου Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής “Δαφνί”, με Δικατική απόφαση κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονία, προσδιορίστηκε ο ένας από τους τρεις χούλιγκαν, οι οποίοι έχουν ταυτοποιηθεί για συμμετοχή στα επεισόδια στο εξ’αναβολής ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, στο γήπεδο της Λ.Αλεξάνδρας.
Σύμφωνα με Αξιωματικούς της  Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, ο συγκεκριμένος, αν και τρόφιμος στο Δαφνί,  κάθε φορά που αγωνιζόταν ο Παναθηναϊκός, δραπέτευε από το Δημόσιο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο, για να βρίσκεται στις κερκίδες του γηπέδου και επέστρεφε μετά τη λήξη των αγώνων. Τα στοιχεία τους ταυτοποιήθηκαν από το υλικό στις κάμερες του γηπέδου, να έχει ενεργό συμμετοχή στα επεισόδια κατά των Αστυνομικών, εντός του Αγωνιστικού χώρου.Οι Αστυνομικοί επικοινώνησαν με τη Διεύθυνση του Ψυχιατρικού Καταστήματος, και έλαβαν την ενημέρωση, ότι είχε αναφερθεί ως ..δραπέτης  ο βράδυ της περασμένης Παρασκευής, πριν τον αγώνα, κι επέστρεψε την Κυριακή μετά τα επεισόδια στο γήπεδο της Λ. Αλεξάνδρας το βράδυ του Σαββάτου (21/11).

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, για το δεύτερο χούλιγκαν, τα στοιχεία του οποίου ταυτοποιήθηκαν στο βιντεοληπτικό υλικό, να συμμετέχει στα επεισόδια εντός του γηπέδου της Λ.Αλεξάνδρας (21/11), τον περασμένο Φεβρουάριο, στο ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού,  είχε ταυτοποιηθεί από τα ρούχα και τα παπούτσια που φορούσε, και είχαν κατασχεθεί στο σπίτι του, κατηγορούμενος για συμμετοχή στα επεισόδια που ακολούθησαν.

Ο τρίτος ταυτοποιημένος χούλιγκαν, δεν έχει προκύψει να έχει κατά το παρελθόν απασχολήσει τις Αρχές, ωστόσο ανήκει στους οργανωμένους οπαδούς.

Οι Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Ασφάλειας Αττικής, συνεχίζουν την επεξεργασία βιντεοληπτικού υλικού και φωτογραφικά στιγμιότυπα, καθώς και υλικό από το συνδρομητικό καναλι, στα οποία έχουν ταυτοποιήσει- σύμφωνα με πληροφορίες- τρία επιπέον άτομα, ως υπόπτους για την ρίψη των φωτοβολίδων με όπλα-στυλό τα στοιχεία των οποίων δεν έχουν εξακριβωθεί.

Σε άλλη δικογραφία η οποία έχει υποβληθεί στις Εισαγγελικές Αρχές, έχουν ταυτοποιηθεί τρεις χούλιγκανς του Ολυμπιακού οι οποίοι επιτέθηκαν κατά των Αστυνομικών, οι οποίοι είχαν διαταχθεί σε μέτρα, για τη διεξαγωγή αγώνα της ομάδας με τον Λεβαδειακό, στο ΟΑΚΑ (29/08), κατά τη διάρκεια επεισοδίων που ακολούθησαν.