Σύνταγμα: ΤΩΡΑ- Οργανωμένη “μεταφορά” λαθρομεταναστών από Πειραιά στο ΜΑΣ

Σε εγρήγορση η ΕΛΑΣ για “μετακινήσεις” από Πειραιά λαθρομεταναστών με “αλληλέγγυους”.

image

Ομάδα περίπου 50 λαθρομεταναστών και προσφύγων (ανδρες) με οργανωμένη μεταφορά από Πειραιά κινήθηκαν στην πλατεία Συντάγματος προς το ΜΑΣ (06/04-23.15) Νωρίτερα, “αλληλέγγυοι” είχαν επιχειρήσει να μεταφέρουν λαθρομετανάστες  και πρόσφυγες (στην πλειοψηφία γυναικες και παιδια) από Πειραιά με συρμούς του ΜΕΤΡΟ στην πλατεια Συνταγματος, οι οποίοι επαναπροωθήθηκαν στη αφετηρία τουςμ
Παράλληλα ομάδα περίπου 70άτομα κινούνται προς την πλατεία Συντάγματος από Σταδίου.

image

Μεταξύ των προσαχθεντων λαθρομεταναστών στο ΜΑΣ, τρεις με υπηρεσιακό σημείωμα Λιμενικής Αρχής Χίου με ημερομηνία (28/02) ενώ δύο ακόμα δεν έφεραν χαρτιά. Άπαντες προηγήθηκαν και μεταφέρθηκαν στο Αλλοδαπών. Ενώ επτά άτομα έχουν προσαχθεί από  Ιπποκράτους και Ακαδημίας. Η περιοχή έχει αποκλειστεί από “αλληλέγγυους” του “χωρου” ενώ έχει διακοπεί η κυκλοφορία και η Αστυνομία έχει λάβει έκτακτα μέτρα.
image

Σε ανάπτυξη  μέτρα της ΕΛΑΣ.
Εντολή Αττικάρχη, προς τους σταθμούς του κέντρου, σε περίπτωση εντοπισμού προσφύγων η λαθρομεταναστών (ή “αλληλέγγυων”) με σακίδια και κλινοσκεπασματα θα γίνεται έλεγχος στοιχείων και στη συνέχεια προσαγωγή τους στα Τμήματα.