Σχηματάρι: Εκτροπή κυκλοφορίας στα δυο ρεύματα της ΕΟ- Φωτιά σε νταλίκα εν κινήσει (ΦΩΤΟ)

Εκτροπή της κυκλοφορίας – αυτή την ώρα- ενεργεί η Τροχαία και στα δύο ρεύματα της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας.

image

(19/07-00.30) Αποκατασταθηκε και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας η κίνηση καθώς λόγω του τροχαίου ατυχήματος διεξαγοταν με εκτροπές σε παρακαμπτηρίους.
(19/07-14.00) Εκτροπή της κυκλοφορίας διενεργει η Τροχαία και απο τα δυο ρεύματα της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα με την κίνηση να διεξάγεται απο παρακαμπτηρίους, καθώς είχε διακοπεί συνεπεια τροχαίου ατυχήματος με νταλίκα .
______
Διακοπή της κυκλοφορίας (19/07-12.00) και στα δύο ρεύματα της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, λόγω τροχαίου ατυχήματος με νταλίκα εν κινησει, στην οποια εκδηλωθηκε φωτια, στο 63ο χλμ, υψος Σχηματαρίου.
Ο οδηγος νταλίκας κινούμενη στην ΕΟ Αθηνών Λαμίας, υπο αδιευκρίνιστες μεχρι στιγμής συνθήκες, εχασε τον έλεγχο του βαρέων τύπου οχήματος. Η νταλικα εξετραπη της πορείας της,  ανέβηκε στο στηθαίο με αποτελεσμα να ανατρέπει και πηρε φωτιά, με αποτέλεσμα να καταστραφεί εντελώς.

image

Ο οδηγός, της νταλίκας, πρόλαβε να απομακρυνθεί απο το φλεγόμενο οχημα, και διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Σχηματαρίου, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, νοσηλεύεται εκτος κινδύνου.