Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του Ben Needham- Χρηματοδότηση 700.000στερλίνες στη Βρετανική Αστυνομία.

Ανοίγει και πάλι από τις Βρετανικές Αρχές,  η υπόθεση για τον εντοπισμό του Ben Needham που εξαφανίσθηκε στην Κω το 1991.

imageΣύμφωνα με το Βρετανικό τύπο, η Αστυνομική Διεύθυνση του South Yorkshire δέσμευσε το ποσό των 700.000στερλίνων, από λογαριασμό του Υπουργείου Εσωτερικών της Βρετανίας, ποσό που θα διατεθεί στις έρευνες για την εξιχνίαστη της εξαφάνισης του Ben Needham, ο οποίος είχε εξαφανιστεί το 1991, ενώ βρισκόταν με την οικογένειά του, στο νησί της Κω.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε την Τετάρτη (07/01) ο Διευθυντής του Εγκληματολογικού της Αστυνομικής Διεύθυνσης του South Yokrshire, Alan Billings, με την εξασφάλιση της χρηματοδότησης, η Βρετανική Αστυνομία “θα συνεχίσει να υποστηρίζει τις Ελληνικές Αρχές στην αναζήτηση του Ben Needham”. Οι έρευνες αναμένεται να συνεχιστούν τον προσεχή Απρίλιο.

image

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο δίκτυο ITV News, η μητέρα του Ben Needhan, ”Πιστεύω ότι οι Βρετανική Αστυνομία θα εξακριβώσει τι μπορεί να συνέβη στο Ben ή στην καλύτερη περίπτωση να τον εντοπίσουν”.

Πηγή

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport