Συνελήφθη Πυροσβέστης, μετέφερε. .γάιδαρο στην ένστολη διαμαρτυρία

Αστυνομικοί της Τροχαίας Αθηνών συνέλαβαν συνδικαλιστή Πυροσβέστη ο οποίος μετέφερε ..στα χέρια γάιδαρο στην ένστολη διαμαρτυρία των ενστόλων.

image

Η κινητοποίηση των ενστόλων, είχε συνθήματα παλμό και συλλήψεις..
Αστυνομικοί  της Τροχαίας Αθηνών, ύστερα από πληροφορίες ενημερώθηκαν για τη μεταφορά.. (τετραποδου) γαϊδάρου στην ένστολη διαμαρτυρία με πρόθεση να τον μεταφέρουν στο ΜΑΣ, έξω από τη Βουλή.
Άμεσα δόθηκε εντολή το όχημα με τρέιλερ στο οποίο μετέφεραν το γάιδαρο, να εντοπιστεί καθώς η αρχική “αναφορά” τον εντόπιζε σε όχημα πλησίον της πλατείας Κολοκοτρώνη.
Ο Ταξίαρχος της Τροχαίας Αθηνών, ο οποίος ήταν στα μέτρα για την προγραμματισμένη κινητοποίηση των ενστόλων σε συνεννόηση με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αθηνών ο οποίος επίσης συμμετείχε στα μέτρα, ζήτησαν ενίσχυση από την Άμεση Δράση και δικυκλιστές της ΔΙΑΣ απέκλεισαν τις κάθετες οδούς προς την Πλατεία Συντάγματος, ώστε να ακινητοποιήσου το όχημα με τρέιλερ στο οποίο μετέφεραν το γάιδαρο. Στο ύψος της Ακαδημίας το όχημα εντοπίστηκε από πληρώματα της Τροχαίας Αθηνών. Στη θέση του οδηγού, πολίτης ο οποίος παρέδωσε σε συνδικαλιστή Πυροσβέστη Κώστα Παπαντωνη, το (συμπαθές) τετράποδο προκειμένου να τον κατεβάσει έξω από τη Βουλή..
image

Σε έλεγχο που έγινε στον οδηγό του οχήματος, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δανεικό αυτοκίνητο χωρίς δίπλωμα το οποίο του είχε αφαιρεθεί -σε παλαιότερη βεβαιωμένη παράβαση- λόγω στέρησης ασφαλιστηρίου.

image

Οι δύο άνδρες προσήχθησαν (μαζί με το γάιδαρο) στην Τροχαία, και λίγο αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι. Στον οδηγό του οχήματος επιδόθηκε κλήση 200€ για οδήγηση χωρίς δίπλωμα το οποίο είχε αφαιρεθεί ενώ ο γάιδαρος επέστρεψε στα Μέγαρα.. τόπος μόνιμης διαμονής του.