Συνελήφθη ο Συμεών Σεϊσίδης, μέλος στην συμμορία των «ληστών με τα μαύρα».

Είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή στην συμμορία των «ληστών με τα μαύρα», και τον αναζητούσαν με ένταλμα οι Αρχές. Ο 39άχρονος αντιεξουσιαστής Συμεών (Σίμος) Σεϊσίδης, συνελήφθη (08/05) από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής με ένταλμα σύλληψης για την παλιά καταδικαστική απόφαση στην υπόθεση της Ν.Χαλκιδόνας .

Σε βάρος του Σίμου Σεϊσίδη, εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση κάθειρξης 5 ετών, για ένοπλη ληστεία στη Ν.Χαλκηδόνα, πριν απο 15 χρόνια.
Σύμφωνα με την απόφαση, ο Σίμος Σεϊσίδης μαζί με άγνωστο συνεργό του, είχαν διαπράξει ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στη Νέα Χαλκηδόνα (30/06/2000). Για την υπόθεση ο Σίμος Σεϊσίδης, είχε συνελληφθεί και καταδικάστηκε το 2001 σε φυλάκιση πέντε ετών, με ανασταλτικό χαρακτήρα, και αφέθηκε ελεύθερος.
Στο παρελθόν, ο αντιεξουσιαστής Σίμος Σεϊσίδης, απασχόλησε και την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.
Τον Οκτώβριο 2009, επί υπουργείας Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, επικηρύχθηκε αντί 600.000 ευρώ μαζί με τον αδελφό του και ένα ακόμα άτομο.
Το 2010, συνελήφθη με συνεργό του, όταν τραυματίστηκε σε ένοπλη συμπλοκή με Αστυνομικούς στα Πετράλωνα, μετά απο ένοπλη ληστεία σε πολυκατάστημα με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί στο ένα πόδι.
Το 2012 αθωώθηκε αλλά επέστρεψε στην φυλακή, καθώς εκκρεμούσαν σε βάρος του παλαιότερες καταδικαστικές αποφάσεις, ενώ αποφυλακίστηκε λίγο αργότερα.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport