Συνελήφθη ο Αρμένης που .. ψέκασε τους Αστυνομικούς

Σχεδόν μήνα παρέμεινε σε.. “καθεστώς ελευθερίας” ο 57άχρονος Αρμένης, ο οποίος ψέκασε τους Αστυνομικους της ΔΙΑΣ, συνελήφθη στην περιοχή του Παπάγου απο Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιονατολικής Αττικής.

Καταζητούμενος (15/02) ο Αρμένης δραπέτης του Καταστήματος Κράτησης Γρεβενών, από το οποίο είχε λάβει άδεια και δεν επέστρεψε (22/11 2012) είχε εντοπιστεί στη συμβολή των οδών Παπανδρέου και Πανιωνίας στη Γλυφάδα. Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ σε περιπολία εντόπισαν το όχημα που έφερε κλεμμένες πινακίδες. Σε ελεγχο, ο δραπετης ψέκασε τους δυο Αστυνομικους με σπρέι. Με κάψιμο στα μάτια και το πρόσωπο οι Αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο.

Ο 57άχρονος Αρμένης, καταφερε να αποδράσει από το κρατητήριο του Β’ Αστυνομικού Τμήματος Γλυφάδας, απωθώντας τον αστυνομικό κατά τη διάρκεια διανομής του μεσημεριανού γεύματος.

Ο 57άχρονος Αρμενης, εξέτιε ποινή κάθειρξης 24 ετών για ληστείες, βιασμό, σωματικές βλάβες, οπλοφορία, οπλοχρησία και άλλα αδικήματα. Σύμφωνα με τη νέα δικογραφία, ο Αρμένης κατηγορούμενος για κλοπές, επικίνδυνες σωματικές βλάβες και αντίσταση.

Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ η έρευνα για τη συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις συνεχίζεται.