ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ – Πανεπιστημίου, στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο

Το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο βρισκόταν σε εξέλιξη (26/11-15.00) όταν αιφνιδιαστικά εμφανίστηκε στην οδό Πανεπιστημίου, ένας άνδρας ..αποκαλύπτοντας τη γενετήσια φύση του.

image

Ο άνδρας- πρόκειται για αλλοδαπό τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά- με την κόκκινη μοϊκάνα στο κούρεμα, και στα χέρια ένα Mac laptop, εμφανίστηκε ντυμένος, και πορεύτηκε μαζί με τους διαδηλωτές φοιτητές.

image

Ωστόσο στην συνέχεια, το “θερμό” από τα συνθήματα των διαδηλωτών κλίμα, τον .. ενέπνευσε, και αποκάλυψε.. τη γενετήσια φύση του, στους φοιτητές και τους Αστυνομικούς οι οποίοι ήταν στο χώρο.

image

Με συνθήματα στα αγγλικά κατά της Αστυνομίας, φωνάζοντας “fu** off police”, ο αλλοδαπός, ακολούθησε την πορεία μέσω της οδού Πανεπιστημίου.

image

“Αποκαλυπτικός” ο νεαρός, λίγο πριν την πλατεία Συντάγματος, αποκόπηκε από τον κύριο όγκο των διαδηλωτών, και κινήθηκε -παντα- γυμνός, προς την Ομόνοια.

image

Γυμνός, απολαμβάνοντας τα λεπτά δημοσιότητας που του προσέφερε η αυθόρμητη ενέργειά του, να αποκαλύψει τον ..εσωτερικό του κόσμο στους νεαρούς διαδηλωτές και σε όσους βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης, με ένα μενταγιόν στο λαιμό, και κρατώντας το ακριβό laptop του στα χέρια, απομακρύνθηκε από το μπλοκ των φοιτητών που συνέχισαν την πορεία τους.

image

Ο γυμνός “μοϊκάνος”, στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο κτήριο της Εθνικής Βιβλιοθήκης, όπου και παρέμεινε για περίπου μισή ώρα, αναστατώνοντας τους υπαλλήλους.
image

Αστυνομικό της ομάδας Δέλτα τον συνέλαβαν, για προσβολή δημοσίας αιδούς, και αφού του φόρεσαν παντελόνι οδηγήθηκε στο Τμήμα, προς εξακρίβωση των στοιχείων του. Όπως προέκυψε, πρόκειται για Ρώσο υπήκοο, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport