Στο.. check in της EL-AL ο Ρουβίκωνας

Αιφνιδίασαν τις Αρχές και με καταδρομική μέλη της.. «Αναρχική Συλλογικότητα Ρουβίκωνας» βρεθηκαν στο check in των ισραηλινών αερογραμμών, στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος

image

(06/07-12.50) Όλοι οι προσαχθέντες αππ το ΑΤ Αεροδρομίου, μετά την καταδρομική εισβολή μελών του “Ρουβίκωνα”, αφέθηκαν ελεύθεροι.
_____
image

Αιφνιδιάστηκαν οι επιβάτες της πτήσης που αναχωρούσε στις 10:15 και επικράτησε αναστάτωση στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος από την παρουσία νεαρών αντιεξουσιαστών στο χώρο του check in.
Οι αυτοπροσδιοριζόμενοι αντιεξουσιαστές με κείμενο τους σε διαδικτυακό ιστότοπο διακίνησης ιδεών του “χώρου” αναφέρθηκαν στην καταδρομική εισβολή τους, στην αίθουσα αναχωρήσεων του αεροδρομίου, στα counter στο check in (06/07-09.30) των ισραηλινών αερογραμμών ELΑL φωνάζοντας συνθήματα «Οχι στους πράκτορες της Μοσσάντ», «Καμιά ανοχή στους τραμπουκισμούς της Μοσάντ». Ενώ κατά την τακτική που ακολουθούν, βιντεοσκοπουσαν την ενέργειά τους, στους χώρους του αεροδρομίου.
image

Στο κείμενο τους, τα μέλη του »Ρουβίκωνας», αποδίδουν την εισβολή τους ως “παρέμβαση” με αφορμή έλεγχο (26/06) σε Κολομβιανό με προορισμό την Ισπανία, ο οποίος κρίθηκε “ύποπτος” από την ασφάλεια της εταιρείας και προχώρησαν σε έλεγχο.
«..Αυτό συνέβη και εκείνη την Κυριακή στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Και όχι μόνο αυτό, αλλά έδειξαν και την νοοτροπία που διέπει τις υπηρεσίες ασφαλείας αλλά και τις ένοπλες δυνάμεις αυτού του κράτους (..)Για αυτό αποφασίσαμε να παρέμβουμε δυναμικά στον τομέα αναχώρησης πτήσεων της El-Al στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος», αναγράφεται στο κείμενο με την υπογραφή,
»Αναρχική Συλλογικότητα Ρουβίκωνας»
image

Άμεση ήταν η επέμβαση των αστυνομικών, ακολούθησαν προσαγωγές 10 ατόμων κάποιες από τις οποίες έχουν μετατραπεί σε συλλήψεις.