Στο πεζοδρόμιο με το «Θησέα», περιπολία ο Β.Κικίλιας.

Στο πεζοδρομιο με τους Αστυνομικούς, σε ελέγχους του «Θησέα» ο Υπουργος Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Κικίλιας, μαζί με τους Αστυνομικούς.

imageΒρεθηκε στο πεζοδρόμιο το απόγευμα (07/11) στο κέντρο της Αθήνας, μαζι με τους 600 Αστυνομικούς που συμμετείχαν στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού «Θησέας» και προκάλεσε την έκπληξη των πολιτών που βρέθηκαν στο κέντρο, και “τα άκουσε από πρώτο χέρι”.

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Κικίλιας βρεθηκε σε “περιπολία”, με το Αστυνομικό προσωπικό, συμμετέχει στο επιχειρησιακό σχέδιο «Θησέας» βρίσκεται σε εξέλιξη από τον περασμένο  Ιούλιο.

Ο Βασίλης Κικίλιας, με καζουαλ ντύσιμο, μπουφάν και imageαθλητικά παπούτσια, χωρίς το αυστηρό κοστούμι και τη γραβάτα, περπάτησε στο πεζοδρόμιο, ενημερώθηκε από τους επικεφαλής των Αστυνομικών Δυνάμεων, που καθημερινά στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου, με στόχο την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, την παράνομη λαθρομετανάστευση, το παρεμπόριο, τη διακίνησης ναρκωτικών.

imageΔεν είναι η πρώτη φορά για τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης που βρίσκεται στο πεζοδρομιο με το προσωπικό της ΕΛΑΣ και τους πολίτες, τηρώντας τη “δέσμευση” του στην ανάληψη των καθηκόντων του..

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport